NE PARHAIMMAT PALAT

Eilen illalla luin Minna Someron positiivisuushaaste postauksen. Minulle tuli erittäin hyvä mieli siitä ja päätin itsekkin osallistua haasteeseen. Tänä aamuna otin kynän ja mustan kovakantisen vihkoni esille ja kirjasin ylös asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi. Listaan osan ajatuksistani nyt tänne ja voin sanoa että kirjoittamisen jälkeen pomppasin ylös tuolita, kävin täyttämässä kahvikuppini, halasin miestäni ja Lucaa, mietin ystäviänii ja perhettäni, kuinka tärkeitä he minulle ovat.

Koskaan ei voi antaa toiselle liikaa rakkautta, huolenpitoa ja huomiota. Myös aito ystävällisyys palkitaan. Kun käyn tunteella, en aina muista olla ystävällinen ja toista kunnioittava (oli kyseessä kuka tahansa) mutta jälkeenpäin minulle tulee niin paha mieli, että pyydän anteeksi, vaikka kyseessä oliskin vihamies.

Vuosien varrella olen joutunut toteamaan sen, että kaikkiin asioihin en voi vaikuttaa. Toista ei voi muuttaa tai pakottaa olemaan jonkunlainen. Vuosien varrella olen myös oppinut sen, että taaksepäin ei kannata katsoa liikaa. Kun katse on eteenpäin, myös nauttiminen jokapäiväisestä elämästä on helpompaa. Asioiden pitää antaa mennä omalla painollaan. Ne onnellisimmat ja tasapainoisimmat ihmiset ovat niitä, jotka muistavat elää ja poimia tilanteista ne parhaimmat palat. Helposti sitä keskittyy siihen epäonnistumiseen tai negatiiviseen asiaan. Se ei ainakaan kasvata ja kehitä ihmistä.

Tässä asioita, jotka tuo minulle hymyn ja hyvän olon. 🙂 Tartu sinäkin haasteeseen.

Kiitos Minna Somero! 

Unen laatu vaikuttaa päivääni ja mieleeni -> eli hyvät yöunet. Kahvin tuoksu ja sen nauttiminen aamulla. Läheisyys mieheni ja Lucan kanssa, eli paljon halimista, naurua ja höpsöttelyä. Nautin siisteydestä ja järjestysksestä. Järjestelen paljon. Ajelu, varsinkin aamulla kun lähtee kotoa ihan freessinä, hyväntuoksuisena, pirteenä ja ajelee aurinkolasit silmillä kuunnellen musiikkia ja katsellen aamuista kaupunkihälinää. Hyvä ruoka. Onnistumiset. Aktiivisuus ja toimiminen. Unelmat. Vaatekaupoissa pyöriminen on minulle terapiaa ja tekee minut myös onnelliseksi. Vaatteet ja kauniit asukokonaisuudet muilla tai itselläni tuovat hymyn kasvoilleni. Mansikat ja kermavaahto. Saan erittäin paljon iloa siitä, että pienillä teoilla ja sanoilla, voin luoda lähipiirissäni oleville hyvän olon. Kiireettömät hetket. Matkustelu. Kauniisti katettu pöytä. Shampanja. Ystävät ja tunne että on joillekkin tärkeä. Kohteliaisuuksien antaminen ja niiden saamien, yleensä ne kulkevat käsi kädessä. Suihkunraikkaana kylpytakissa hetken aikaa istuminen. Nauru.

Kuvat ovat otettua Äitienpäivänä. Viimeistelin hieman maskuliinisen housupukuni koroilla, huulipunalla ja hatulla. Miltä asu näyttää teidän silmissänne? Jakku ja “shortsit” ovat Zaraa. Hattu Lindex. Korot Steve Madden. 

xx

 

2 Responses

  1. Heippa!
    Olen jo jonkin aikaa lukenut blogiasi, mutten kuitenkaan ikinä kommentoinut mitään. Nyt täytyy avata suu ja kiittää sinua aivan mahtavasta blogista. Selailin tuossa muidenkin postaustesi kommentteja ja suoraan sanottuna ärsyttää, miten ihmiset päästelee aina jotain negatiiviseen sävyyn suustaan. Onneksi kuitenkin sinulla on myös lukioita, jotka kannustavat täysillä, niin myös minä!
    Tänne on aina kiva tulla lukemaan uusin postaus, koska ei ikinä tiedä millainen teksti on edessä! Eroat massasta niin kirjoitustyylillä kuin _upeilla_ asuillasikin, voi kumpa itsekkin saavuttaisin joskus tuollaisen tyylin!
    Olisi mukava kuulla sinun blogin alkutaipaleista, vaikka ihan sille omistetun postauksen muodossa! 🙂
    Kiitos siis blogistasi, ja mukavaa kesän odotusta <3

  2. Tokavikassa kuvasa kuvassa näyttää ihan siltä kuin kaivaisit pyllyä! 😀 Sorry, pakko sanoa! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.