New Hair

 

Kävin pari viikkoa sitten elämäni ensimmäistä kertaa kampaajalla leikkaamassa hiukseni. Voitteko kuvitella, että tyttö joka on kiinnostunut kaikesta mikä liittyy hyvinvointiin, tyyliin, ulkonäköön ja kauniisiin asioihin ei ole koskaan ollut kiinnostunut hiuksistaan sen kummemmin. 
Siihen tuli muutos.
 
Kävelin Forumin yläkerran sisäpihalla (br-lelua vastapäätä) olevaan walk-in kampaamoon. Luca nukkui päikkäreitä rattaissa ja Stefu kehotti mua nyt vaan reippaasti kävelemään sisälle. Kerroin kampaajalleni että haluan vain todella rentouttavan pesun, päähieronan ja föönauksen 🙂 Hän vastasi että ok ja katsoi samalla kuolleilta näyttäviä hiuksiani…..
Pesun ja aivan jumalattoman hyväntuntuisen päähieronnan jälkeen siirryimme peilin eteen ja parissa minuutissa sakset olivat jo napsineet jonkun verran hiusta lattialle. Hyvä niin, koska latvani olivat niin huonossa kunnossa että hiukseni eivät voineet kasvaa. 
 
Blow dry, viimeistely eri tuotteilla ja voilaaa pääni oli valmis. 
Huh, Erittäin tyytyväinen lopputulokseen.
 
Samassa paikassa kävinkin sitten “muutaman” kerran parin viikon sisällä rentoutumassa, pesemässä ja föönaamassa hiuksiani. 
 
Suosittelen lämpimästi Antonio Flores nimistä kundia!!! Ainoa ja oikea.
Sairaan hyvä touchi ja tekniikka hänellä ja niiin ihana persoona. Huomaa että suurimman osan elämästään tehnyt hommia ulkomailla. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *