NEW IN – ANIMAL KNIT

Kaikki löysät, isot, muhkeat ja lämpimät neuleet ovat tervetulleita minun henkarilleni. Tässä esittelen yhden niistä. Se on pehmeä ja one size. Löytyy ainakin keskustan Zarasta. 

                                      Lämmintä viikonloppua kaikille. Vielä pärjää pelkällä neuleella 😉

 

                                                                                            Knit/ZARA

                                                                                            xx Didem

 

 

2 Responses

  1. Moi Didem!
    Monet arvostelevat sua ja sun elämäntyyliä melko kärkkäästi, mutta vaikka olen vasta 17 niin mä taas ymmärrän sua täysin. En tiedä kiinnostaako sua, mutta musta on ihanaa kun on joku joka tuntee samoin. Mä olen aina ollut hieman alistuva tyttöystävä ja nauttinut siitä. Mä rakastan sitä, että mun poikaystävä vie mut kaupungille tavallaan “näytille” ja mä rakastan hoivata häntä. Nyt kuitenkin olen sinkku ja kärsin siitä suuresti kun ei ole ketään ns. “hoivattavaa”. Mietin myös tulevaisuutta. En ole kovin urakeskeinen, enkä haluaisi mitään kovin menestynyttä uraa. Haluaisin olla kotona, hoivata lapsia, miestä ja kotia. Nautin sellaisista jutuista oikeasti. En ole tyhmä, pääsisin urallani varmasti pitkälle. En vain halua sellaista. Nyky-yhteiskunnassa kotona olo on rahallisesti vain todella haastavaa. Haluaisin varakkaan miehen. Mistä löysit omasi? Elämäntyylisi vaikuttaa ihanalle. Ennen pidin omaa ajattelutapaani jollain tavalla sairaana, mutta on helpottavaa tietää, että on joku, joka ajattelee samoin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *