Olen viisas kuin insinööri!

Kesälomalla olen innostunut kuuntelemaan YLE Puhetta. Olen oppinut paljon ja nyt minusta tuntuukin että olen mahdottomasti viisastunut. Suosittelen vaihtamaan musiikista Puheelle. Tulee paljon ajatuksia herättäviä ohjelmia. Mökille ajaessani piti ihan soittaa miehelleni ja kertoa juuri radiosta oppimani asia. Aika usein muuten soitan ja haluan kertoa jonkun pienen asian jonka olen tajunnut tai oppinut.

Mökillä olemme tänä kesänä puhuneet havaintojen tekemisestä. Esa Saarinen on kuulemma pyytänyt lapsiaan kertomaan päivän aikana tekemistään havainnoistaan ja jos havainnot ovat kehittyneet oivalluksiksi on filosofi-isä antanut pienen palkinnon. Kesän aikana mekin olemme havaintoja jakaneet ja niistä on muutama palkinnon arvoinen oivalluskin syntynyt.

Nyt YLE Puheella Jorma Uotinen keskustelee Tarja Halosen kanssa, mutta aurinko paistaa niin lämpimästi, että lähdemme veneretkelle saareen paistamaan makkaraa ja syömään eväitä.

Kuvat otti Stefu kun olin lähdössä mökille lounaalta merimakasiineilta.

                  Nahkatakki/ZARA, Mekko/ZARA KIDS, kengät/Adidas, Laukku/Chanel, Korut/Hermes

Kuvat/Stefu

 

16 Responses

 1. Ihania kuvia! Ja muuten mua on aina kiinnostanut että osaatko puhua turkkia yhtä sujuvasti kuin suomea ? 🙂

 2. No nythän täällä odotetaan kieli pitkällä niitä oppimiasi asioita! Jaa nyt nämä tai edes pari parasta uutta oppia meidän muidenkin kanssa 🙂

  1. No vaikka Tarja Halosesta 🙂 Hänelle presidenttiys ja sitä edeltänyt työ politiikassa on tullut enemmän sattumalta kuin suunnitellusti.

   Saadakseen huippu uran, ei välttämättä tarvitse pitkän aikavälin suunnitelmia, vaan kun tekee omaa hommaansa hyvin, niin erilaiset sattumukset ohjaa uusin mahdollisuuksiin. Niin mä ainkain haluan uskoa 🙂 Sitä keskustelua oli kiva kuunnella.

   En kuitenkaan halua vähätellä määrätietoisen ja suunnitelmallisen uran valinneita, mutta pointti on se että suunnittelemattakin voi päätyä vaikka presidentiksi.

   xx

 3. Moi didem. kauniit vaatteet ja kaunis sinä. semmoinen asia vain, että poltatko tupakkaa `?

 4. Jos ohjelman vaikutus oli sellainen kuin kuvailit, jätän väliin. Yleensä näiden pitäisi saada ihminen tiedostamaan oma tietämättömyytensä ja ajatusmaailman suppeus, ei tuntea itseään viisaaksi. Mitä se insinöörin viisaus sitten onkaan.. Kiitos kun varoitit! P.S Viisaus ja fiksuus ovat hivenen eri asioita. Viisauden kehittyminen vaatii hieman enemmän, kuin hetken filosofien puheita kuunnellessa shoppailureissun päätteeksi.

  1. Olet tietenkin ihan eri sfääreissä ja minä aloittelijana innostun jopa vähän vähemmästä, mutta maasta se pienikin ponnistaa .:D

   xx

 5. Hei Didem!

  Minkä kokoinen Chanelisi on? Sekä tämä musta, että muut värit :). Ovatko ne eri kokoja? Olisiko mahdollista saada postausta, jossa ne olisi kaikki samassa kuvassa. Haaveilen tässä omasta ja kuvissasi Chanelisi näyttävät aina niin ihanan kokoisilta.

 6. Suosittelen myös 97.5 taajudella kuuluvaa Yle Mondoa, josta tulee eri kielillä ohjelmaa 🙂 Itse kuuntelen yleensä englanniksi tulevia ohjelmia, tosi mielenkiintoista!

Leave a Reply

Your email address will not be published.