OSAATKO OLLA YKSIN?

Ajoin yksin Malibu Pierille kuuntelemaan omia ajatuksiani. Tarvitsen tällaisia päiviä aina silloin tällöin. Viihdyn itseni kanssa ja olen entistä energisempi, kun palaan perheeni luokse. Muutama tunti riittää.

Istuin laiturin penkillä ja seurailin ohikulkijoita, aaltoja ja pohdin mielessä pyöriviä asioita. Pierillä oli erittäin viihtyisä merihenkinen ravintola, jossa lounastin ja vastailin kommentteihin läppärillä. Söin erittäin hitaasti lounaani (grillattua parsaa ja salaattia) nauttien lasillisen viiniä rauhallisessa nurkkapöydässä, josta oli täysnäkymä merelle.

20 minuutin automatka takaisin kotiin Pacific Coast Highwayta pitkin hiljaisessa autossa, kuunnellen meren hulinaa ja kovaa tuulta täydellisti treffini itseni kanssa .:D

Osaatko sinä viettää aikaa itsesi kanssa? Muutenkin kuin vain käydä salilla/lenkillä. Minusta on tärkeää että ottaa aina silloin tällöin aikaa itselleen ja käy yksin vaikka elokuvissa, museossa, syömässä, konsertissa yms..

Jos ette ole kokeilleet niin suosittelen varaamaan kalenterista treffit itsenne kanssa. Virkistävää!

 

 

8 Responses

 1. Itselläni ei ole kuin pari hyvää ystävää ja sen vuoksi olenkin kehittänyt parhaimman seuralaisen itsestäni. Siinä on puolensa, kun ei tarvitse tehdä kompromisseja, mutta toisaalta sosiaaliset taidot ruostuvat. Sosiaaliset taidot ruostuvat juuri sen vuoksi, kun viettää liikaa aikaa itsekseen. Itse rakastan olemista veden äärellä ja kuunnella aaltojen lipsuttelua. Vielä hyvä musiikki korvanappeihin ja katsominen horisonttiin. Voisin tehdä työkseni horisonttihaaveilua. Se on niin ihanaa ja luo paljon voimia. Minulle tulee kauhean ahdistunut olo, jos en säännöllisesti pääse rannalle viettämään aikaa. Se on oma pakokeinoni arjesta ja haluankin tulevaisuudessa asua meren tai järven rannalla. Jos ei pääse rannalle niin korkeat kalliot hyvillä näkymillä on myös lempipaikkani arjesta irtautumiselle.

  Elokuviin tai kunnollista illallista en ehkä pystyisi syömään itsekseni, mutta paljon kaikenlaista muuta pystyn tekemään yksin.

 2. Vaikka olenkin seurallinen ihminen, niin rakastan yli kaiken yksinoloa. Mikään ei ole parempaa kuin istua hetkeksi alas ja olla ihan vain itseni ja ajatusteni seurassa.

  Ps. Saanko kysyä mistä noi kengät on? 🙂

 3. Olin ennen todella paljon yksin. Nykyään tuntuu etten osaa enää ollenkaan. Pitää alkaa harjoittelemaan jälleen. Kävin talvella leffassa yksin ja se oli yksi parhaista kokemuksista pitkiin aikoihin! Olisipa minullakin meri vieressä 🙂

 4. Joskus tekee hyvää olla yksin ja ladata akkuja täyteen. 🙂
  Kun katson näitä kuvia niin vitsit ku minua harmittaa etten ostanut tuota ihanaa sinistä huivia kun kävin Foxtownissa. Ja tuo sinun uusi laukkusi – täys kymmpi! 😀 Pus!

 5. Mä tarviin omaa aikaa useita kertoja viikossa. Olen niin sosiaalisessa työssä missä pitää olla kokoajan läsnä ja skarppina ja puhua melkein kokoajan, että omaa aikaa kaipaa väkisinkin – ja sitä osaa myös arvostaa 🙂 Hauskaa viikkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.