PALJASTUKSIA JA LIVE MATSKUA

– Olen paperin suurkuluttaja ja rakastan myös puhdistusliinoja. Kertakäyttö tavara on mun juttu (varsinkin puhdistuksessa ja siivouksessa) 😀

– Käytin pesukonetta ensimmäistä kertaa 20-vuotiaana.

– Vihaan parkkihalleja jossa on sellainen kapea kierre ajorata. Pelkään nimittäin aina että ajan liian lähellä koroketta ja sitten ne vanteet menee pilalle. Näin on siis käynyt muutamia kertoja.

– Keksin omia sanoja ja käytän niitä arjessa ihan kun ne kuuluisivat suomen/ruotsinkielen sanavarastoon. Esim. TV BYTARE: FJÄRRKONTROLL:KAUKOSÄÄDIN.

– Kokeilkaa marmorikakun laittamista pakastimeen. Mun heikkous!!! Mulle kelpaa ainoastaan Sveitsin Spar kaupan marble cake. Laitan sen pakastimeen ja syön sitä vasta kun kakku on kohmeinen. Namm!

– Itken usein..ilosta ja surusta.

– Starbucksissa juon rasvattoman laten kermavaahdon ja kinuskin kera. 🙂

– Kuvittelen usein elämäni filmipätkinä ja päässäni kuvittelen myös sopivan musiikin siihen.

– Joskus kun menen salille niin vietän enemmän aikaa saunassa kun laitteilla.

– Jännitän asioita etukäteen. Olen siis jännittäjä luonne 😀

– Olen hyvä ratin takana ja ajan kun äijä.

– Kun nälkä iskee, on minulla jostain syystä tapana alkaa kertomaan ravintoloista joissa olen syönyt ja tästä tulee ns. kissa-hiiri leikki, koska odotan että toisellekkin tulee nälkä jotta hän ehdottaa että mennään syömään. 🙂

– Nauran paljon.

– En tiennyt eilen että Aya Napa on kaupunki Kyproksella.

– Kun olen ajatuksissani, kolistelen kovia karkkeja suussani niin intohimoisesti että mieheni ärsyyntyy siitä todella paljon. Varsinkin jos kolistelen hampaita sen korvan juuressa kun pötkötellään yhdessä.

–  Rakastan makuja ja huomaan joskus että suussani ei ole sellaista. Silloin kommentoin aina asiasta ääneen ystävilleni ja he ymmärtävät heti että minulle pitää tarjota jotain hyvää. Ruotsiksi sanon sen näin ” Ja ha ingen smak i min mun”. 😀

Kuvat/Stephanie Wardi

9 Responses

 1. Jos olet laittanut parkkihallissa parikin kertaa vanteesi paskaksi, koska pikku Volvosi ei mahdu maasturinkin vetävälle ajokaistalle.. Kuinka voit sanoa olevasi hyvä ratin takana ja ajat kuin äijä? Kysyn vaan. 😀

  1. Ennen kun alat nästäviisastelee niin volvo c30 sain ylioppilaslahjaksi, joten siitä on snadisti aikaa kun viimeksi sillä ajellut. En myöskään viimeiseen 4 vuoteen ole asunut Suomessa joten puhun Sveitsin parkkihalleista. Esim Jelmolin halli joka on helkkarin ahdas..tuttu paikka sullekkin? Meillä on ollut paljon eri autoja ja esim Porsce 911 turbo on matala urheiluauto ja sillä ajaminen jännitti aina. Porsche cayenne taas on ahdas näiden parkkihalleihin ja ruutuihin. 7 paikkainen maasturi mersu vasta iso olikin! Nykyinen avomersu on jees ajaa, mut en silti pidä rullakaistoista parkkihalleissa. Liikenteessä olen kuin mies autolla. 🙂

 2. “Käytin pesukonetta ensimmäistä kertaa 20-vuotiaana” -> pyykin vai astianpesukonetta/kuka sun pyykit/astiat hoiti tätä ennen? “ajan kun äijä” -> mitä on ajaa kuin äijä? 🙂 . “En tiennyt eilen että Aya Napa on kaupunki Kyproksella.-> For real? missä luulit sen sijaitsevan…vähän höpsöjä juttuja, mutta oikeasti, mikä sun koulutus on?

  1. Mun äiti pesi…kyllä! Tarkoitin lähinnä pyykinpesukonetta. Sit kun muutin kotoa niin aloin itse pesemään vaatteeni. Olen monessa mielessä päässyt helpolla ja asioita on tehty puolestani, jos ei muuta hyvää niin ainakin palvelualttius on tarttunut äidiltä. Ei vaan, olen tosi tyytyväinen kasvatukseen jonka olen saanut vanhemmiltani. Mitään en lähtis muuttaa.

   Mä aina käytän lausetta: ajan kuin mies! Eli mun päässäni tarkoitan että olen todella varma,tasainen ja turvallinen kuski. :))

   Ja siis toi Aya Napa juttu…se liittyy oikeastaan siihen että en ole tiennyt että Cypern on suomeksi kypros. Aya napa ja cypern on tuttu yhdistelmä 😀 mutta että cypern olisin kypros. Se oli uutinen 😀

   Ja joo…kyl mä höpsöyden handlaan.

   Koulutus ? Sehän taisi olla se housewaiffi 😉

   Olen opiskellut lastentarhanopttajaksi Arcadassa (en ihan ehtinyt valmistua ennen Sveitsiin muuttoa).

 3. Jos ajat kuin mun äijä en päästäis liikenteeseen 😀 miehet yleensä luulee olevansa mahtavia kuskeja, mutta varovaisuudessa olisi parantamisen varaa. No toivon että et ole yhtä hullu kuski kuin minun mies 😀

 4. Joo miehet on tosiaan paljon tapaturma-alttiimpia liikenteessä kuin naiset, joten jos haluaa sanoa olevansa hyvä ajamaan niin ei kannata sanoa ajavansa kuin äijä…

Leave a Reply

Your email address will not be published.