Pitkiä hoikkia jalkojani korostava “yön” asu

 
Huomenta kaikille. Eilen oli hauskaa. Olimme sopineet sokkotreffit ennestään tuntemattoman pariskunnan kanssa (ovat juuri muuttaneet Sveitsiin). Tyttö on suomenruotsalainen, mutta emme Helsingissä ole liikkuneet samoissa piireissä, joten olimme tuntemattomia toisillemme. Juttu luisti saman tien ja hauskaa oli. Olimme autolla liikenteessä, joten ei mitään crazy juhlintaa vaikka myöhään menikin. Miehet joivat teetä ja me naiset siemailimme shamppanjaa. 
 
Tänä aamuna sitten kun herättiin Lucan kanssa niin istahdin koneelle kahvikuppin kera ja häkellyin hieman kun katsoin blogikävijämäärän eilisen postaukseni jälkeen. SHIT ja Kiitos 😉
Tietenkin lähteet näkyy ja kiivas keskustelu on meneillään jossain kaksplus sivulla vartalostani ja naisen vartalosta ylipäätäänsä. 
 
Haluan sanoa tämän teille kaikille: Opetelkaa pitämään itsestänne ja omista vavhuuksistanne avoimesti. En ikinä ole ymmärtänyt sitä miksi peittää tai olla pahoillaan jos itse pitää itsessään jostain..olis se sitten luonteenpiirre tai ulkonäköön liittyvä asia. Ihminen ei ole pinnallinen tai itserakas, jos hän viihtyy omassa vartalossaan. Yli/alipainoinen..SOTANORSU tai MUODOTON ORAVA 😀 tärkein asia on että itse viihtyy vartalossaan. 
 
Yksi syy miksi kirjoitan välillä provosoivasti ja itseäni ylistäen on se että toivoisin muiden ihmisten enemmän oppivan arvostamaan ja pitämään kiinni siitä mitä on. Koen olevani sellainen henkilö joka siihen pystyy eikä lannistu kaikesta negatiivisesta jota täällä netissä saa lukea. 
 
Huom! Otsikkoni 😉 Pitkät hoikat jalat..
 
Jos ei halua blogiin kommentoida, niin minulle voi myös kirjoittaa tähän osoitteeseen:
 
ozgundid@hotmail.com
 

FUR-H&M, SUKKAHOUSUT-ZÜRICH, LAUKKU-LOUIS VUITTON, SHOES-JEFFREY CAMPBELL

Leave a Reply

Your email address will not be published.