PUHDAS JA RAIKAS IHO

Juhannuksen vieton jälkeen huomaan että ihoni voi erityisen hyvin mökillä. En tiedä johtuuko se runsaammasta vedenjuonnistani, unen laadusta tai puhtaammasta vedestä, jonka haen omasta kaivosta, vai siitä että kuljen monta päivää täysin luonnollisena ja hemmottelen ihoani hyvillä löylyillä ja saunahunajalla.

Paljon ollaan syöty ja herkuteltu koko juhannuksen, mutta oma ruokailuni on ollut aika kasvispainosta, kalaa lukuunottamatta. Yhtäkään makkaraa en ole syönyt. Mieheni siskot ovat kovia leipomaan, joten meillä on ollut ihania kakkuja tarjolla. Namm!

Ollaan vietetty juhannusta yhdessä mieheni lasten, siskojen ja velijen perheiden kanssa. Pelkästään lapsia on yhteensä 26. 🙂 Mukavaa ja erittäin lepposaa yhdessäoloa.

Miten teidän juhannus on sujunut?

ps. Olen kuitenkin kaupunkilaistyttö. Viihdyn mökillä muutaman päivän, mutta sit alkaa jo tehdä mieli päästä kaupungin sykkeeseen, hakea latte kahvilasta, perus rutiinit, pestä pyykkiä, kuulla ratikan ääntä, pukeutua (vaikka mulla mökilläkin kyllä sävysävyyn on oleskeluvaatteet) ja lounastaa kantapaikoissa. I love the city!

xx

Mekko/ZARA, gladiaattorisandaalit/custom-made, laukku/Chanel

Kuvat/MINNA SOMERO

 

18 Responses

 1. Vink…vink….vink…Oot niin yksinkertainen,että ei sun kannata kirjoitella blogia tai antaa haastattelua ,kun ei ihan oikeasti ketään kiinnosta noin simppeli tapaus….

  1. Hei Einstein…taitaa ne Didemin haastattelut ja blogi kuitenkin sinua kiinnostaa 😀
   Ihania kuvia Didem. Kiva nähdä kesäisiä asuja päälläsi. Löydät aina niin kivoja mekkoja.

  1. En :/ Piti käydä kun ne oli Lopella pari vuotta sitten (oltiin just ajamassa sinne, kun alkoi sataa kaatamalla ja päätimme kääntyä takas kotiin. Tänä kesänä ne on Vaasassa. Haluan kyllä joku vuosi mennä.

   Kiinnostaa nähdä omin silmin minkälaista siellä on. Olen kuullut niin paljon 🙂 <3

 2. Ihania kuvia Didem! Teidän juhannuksen vietto kuulosti mukavalta, isolla porukalla. Mahduitteko kaikki yöpymään mökillä? 🙂

  1. Kiitos Jenny ihana. Hauskaa ja niin rentoa ollut. Vaikka porukkaa on ja jengi vois stressaa, niin tämä suku ei kyllä stressaa, mikä on ihanaa.

   Täällä on paljon tilaa, mutta kaksi perhettä tuli asuntoautoilla. 🙂

 3. Didem, miksi ette ole miehesi kanssa naimisissa, jos kerran kummatkin olette “perinteisten” mies-naisroolien kannattajia? Sinua on usein tituleerattu kotirouvaksi, joten miksei miehesi tee sinusta oikeaa rouvaa? Asemasikin olisi turvatumpi sillä tavalla, kun kerran elät miehesi siivellä ja olet täysin hänestä riippuvainen taloudellisesti.

  1. Entä jos hänen miehensä on hänestä henkisesti riippuvainen, tasaako se pelin.. Mites olis ulkomailta ostettu valekoulutus, kun rahalla saa ja paha kantaa hedelmää tässä elämässä. Entäs oletko osallinen Ezkimon kuolemaan juhannuksena (Iltalehti)?

   Onnistunut setti. Kaunis ja fiksu nainen. Jos epäröitte asiasisällön totuutta et haluanko vain kehua, niin todisteena toimii kommenttiboksi. Ihan niinkuin hiekkalaatikolla ennenvanhaan – välillä joo tarkoittaa ei ja ei joo.

   Oisko aika aikuistua kaverit. Tai syntyä onnekkaampana jos em. temppu ei onnistu.

 4. Jos oot tässä maassa vähänkään erilainen kun muut, tehnyt asiat erilailla kun muut ja eri tilanteessa kun muut, suhtautuminen on heikoimmillaan sitä mitä se on osittain täällä. Ilman mitään syytä sut halutaan nähdä tympeänä ihan vaan koska et ole saman polun kulkenut ja samannäkönen. Arvostan sussa avarakatseisuutta ja sitä että suhtaudut muihin tasa-arvoisesti mikä huokuu sun postauksissa. En tuomitse ihmisinä myöskään ketään pahansuopaisia kirjoittelijoita koska voitte muuttua ja tehdä elämästänne paremman. 70 vuotta sitten me oltiin kansainvälisesti arvioituna kehitysmaa, nyt meillä on paljon. Kunnioittakaa esi-isienne perintöä.

 5. Ihana asu! Tulee mieleen kreikkalaiset kaakelit tuosta mekosta. Oikein söpö asu. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.