PUNK LACE

Photos by Julia Toivola

College // Filippa K, Pitsimekko // ZARA, Boots // ZARA, Laukku // CHANEL

Ooolalaa, mikä päivä takana. Niin siistii kun minulla klikkaa Janitan kanssa totaalisen täydellisesti, että välillä jopa joutuu miettimään, onks tää nyt ihan totta. 😀 Täydellisten kuvien lisäksi meillä on sairaan hauskaa ja tuntuu kun oltais tunnettu paljon pidempään. Mä rentoudun täysin hänen seurassaan. Mä vaan hymyilen ja kiitäs tästä päivästä ja myös sitä että saan tehdä näin ihanaa duunii. 

Nyt on tullut joku ihme Boomerang appi, johon Janita on ihan koukussa. Hänen instasta löytyy näitä hauskoja "videoita" jotka tehtiin tolla appilla. Se on kyl aika hauska. Onneksi Janita pitää huolen että järkkärillä kuvaamisen jälkeen otetaan aina vielä snäppi, instakuva ja nykyään myös boomerang. Haha. Just hyvä. 

Ihmetteleekö joku tätä punk osaa mun otsikossa? Tänä keväänä nähdään paljon vivahteita myös punk henkisistä vaatteista. Nahka jatkaa suosiotaan ja uutena trendinä tulee pitsi. Itse voi säätää kuinka paljon punk- tyyliä haluaa asuunsa ja itse pidän että sitä tietynlaista rosoisuutta löytyy vähäsen. 

xx Didem

8 Responses

 1. Nyt kun olet panostanut näihin kuviin niin voisit vaihteeksi panostaa myös tekstiin. 

  1. Tarkoitatko lähinnä kielioppia? Vai myös enemmän (syvempää) sisältöä? Sisällön haluan pitää suht kevyenä, mutta tykkään myös kertoa henkilökohtaisempia juttuja teille. 

 2. Ihana toi pitsihame! Musta nahkatakin kanssa!
  Ja musta sun blogi on ihana. Rento, oot niin ihanan sinut itsesi kanssa etkä tippaakaan ylimielinen vaan musta susta huokuu semmonen hyväksyntä.
  Ja mä oon siis “nuori” 48 v nainen mut silti tykkään kovasti! Ja koska oon vasta hiljattain muuttanut stadiin niin kaikki kahvilat ja ravintolavinkit on jees!

  1. No hei Karla!

   Wau, thanks kivasta kommentista. Saan niin hyvän fiiliksen siitä, jos onnistun omalla pukeutumisellani ja persoonallani tuomaan inspistä muille. 

   Myöskin se ilahduttaa, että mulla on hyvin laaja lukijakunta. Ihan mahtavaa!

   Hyvää viikonloppua sulle ja enköhän mä aina välillä jotain kahvila/ravintola suosituksia tänne laita. 🙂

 3. Eikö ole vähän hassua, että postauksen kuvat on ottanut Julia, mutta kehut melkein koko postauksen Janitan kuvaustaitoja?

  1. Hei…enpä ole kiinnittänyt huomioo asiaan. Koska olen koko viikon ollut niin paljon Janitan kanssa duunissa ja ollaan oltu super aktiivisia, niin jotenkin Janita hypetys ja yleisfiilis mulla on ollut niin hyvä, että en siis todellakaan oo kiinnittänyt huomiota tohon asiaan, kun olen kertonut postauksessa fiilikset ja tapahtumat. Kieltämättä vähän hassua, kun nyt ajattelen tota sitä. Olis voinut laittaa eri kuvat siihen postaukseen. 🙂 Kirjoittaessani en yhtään ajatellut sitä että Julia (joka on todella hyvä kuvaaamaan myös ja ihana ihminen) on ottanut noi kuvat aikasemmin, ja tekstini ei periaatteessa liittynyt mitenkään niihin kuviin, muuta kun pitsi ja kevään trendit -osa. 

   Epäilen että Julia on pahastunut tästä. <3 

   Mut oikeasti tää oli hyvä huomio ja muistan tämän jatkossa. 🙂 

   Hyvää viikonloppua!

   1. Joo,en millään pahalla huomauttanut,tuntu vaan vähän hassulta ? ihanaa viikonloppua myös sulle ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.