Ridge Forresterin kanssa aamupalalla

 

Lääketokkuraisena naurahdin ensin ääneen kun täällä hotellin aamupalalla käveli vastaan vaatekaupan ikkunan mallinuken tyyppinen hahmo ja istahti viereiseen pöytään. Nahkatakki, se tukka ja aurinkolasit (kauhistus)…käännyin pois ja aloin leikkimään puhelimellani, koska mua nauratti ja olin yksin. Sit tajusin kuka oli kyseessä, kun Ross avasi suunsa sillä möreällä Kauniit ja Rohkeat äänellä. Vaimo käveli linnunpelättimen näköisenä hänen viereensä istumaan. Ps. En ole ikinä pitänyt koko sarjasta. En edes kipeenä tai tylsistyneenä. Mutta minä ja Ridge vaimonsa kanssa saatiin samaa kohtelua. Aamupala crew oli niin mielissään kun astelin aamupalalle. He ovat super ystävällisiä täällä ja sit he passitti mut taakse rauhaan nauttimaan brekua. Siihen samaan rauhallisuuteen he myös passitti tämän pariskunnan :).  Ihmettelette varmaan miksi olen lääketokkurainen. Mulla poistettiin eilen takahammas. Illalla sit kun piti olla ihana deitti ilta Kiilassa Famin kanssa, niin eihän siitä tullut mitään. Teki mieli vaan lyödä päätä lattille ja vetää koko leuka irti. Noh pääruoan jälkeen sanoin et nyt mun on pakko lähtee Dextraan hakemaan mun jälkkäri. Panacodia ja antibiootti kuuri. Enkä ole nukkunut kun tunnin viime yönä. Kipu melkein vain paheni. Panacodeja olen ottanut 2 yön aikana ja äsken vielä buranan. Tänään takas Legoexpertille. Ei kiva 🙁 Ei kannata syödä makuunin karkkeja. pöhh!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *