Sadepäivänä shoppailu maistuu

 
No tietenkin suuntasin nokkani kohti Itistä tänään. Kampista metrolla sinne vaan..pakoon pimeää taivasta ja märkiä katuja. Mä aijon kehua nyt itäkeskusta teille. Mielestäni siellä kaupoissa on parmepi valikoima kun keskustassa. Esim Itiksen Zara on aina tosi siisti ja puhdas ja aika tyhjä. I like..tottakai se kertoo siitä että ehkä sielläpäin asuvat ihmiset valitsevat toisenlaisia vaatteita, kun taas keskustassa ihmiset menevät laumoittain tiettyjen vaatteiden perässä, jotka heti sitten loppuvat. En todellakaan hauku itä Helsingissä asuvien pukeutumista, totesin vaan että ei välttämättä ole heti kinaa jostain vaatekappaleesta Itiksen liikkeissä. Sit myös jos haluaa vähän “olen ulkomailla” olon niin hyvä on suuntaa sinne ;).
Porukkaahan on laidasta laitaan…rehellisesti sanottuna, eivät he ehkä aina ole mun makuun.

Maija tuli kaveriks ja vietettiin kiva shoppailurundi. H&M, sinne heti! Kengät siellä puoleen hintaan. Löydettiin molemmat kivat parit. Maija hopeat korkkarit ja minä mustat perus bootsit…hei 15 e. Ostin myös farkkupaidan Zarasta ja muutaman perus topin.

Illalla Dieselillä oli ystävämyynti, joten kävimme Lucan ja Stefun kanssa pyörähtää siellä. mukaan ei tarttunut mitään, mutta stefu osti aivan huiekan pitkän “verkko” mekon. Näytän kuvan joku päivä. Nyt mä tässä maha täynnä postailen teille. Tehtiin kotona tortilloja, oi namm <3.

 
Päivällä:
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.