SATTUU IHAN KAMALASTI!!!

Taistelen just nyt aivan järjettömästä hammassärystä, joka alkoi eilen illalla. Nukkunut en ole sitten yhtään, koska joka kerta kun asetan pääni tyynylle, niin herrajumala sitä kivun määrää ja jomotusta. Periaatteessa olen kävellyt, seissyt, repinyt kasvojani ja hiuksiani, läpsässyt omaa poskeani, itkenyt, rukoillut ja ollut ihme asennoissa kivun takia. Koko ajan sattuu ja tällaista hammaskipua mulla ei ole ollut aiemmin. Tuntuu kun saisin sähköiskuja suusta aivoihin non-stop. 

En toivo kenellekkään hammaskipua tai mitään kipua. Kohta lähden päivystykseen…ollaan vielä mökillä. Tuntuu että pää räjähtää. Säteily suusta päähän on jotain aivan kauheeta. Kirjoittaminen tuottaa hieman hankaluuksia, koska keskittyminen on vaikeaa ja kivuliasta, joten palaillaan myöhemmin.

Tein eilen illalla kuvakollaasin tästä kesästä ja ton kansikuvan otin tunti sit..joskus ennen aamukuutta. Halusin ikuistaa tämän aamun. Kaunis luonto, raikas aamu, auringonnousu, mökki, uneton yö, minä, hiukset vielä vähän kosteina eilisestä saunomisesta, mun hammaskipu ja tekohymy. Niistä on kuulkaas mun perjantai tehty. Huh!

xx

             

           

         

         

         

         

        

        

 

 

 

 

 

10 Responses

 1. Voi ei :// Seuraavalla kerralla kannattaa kokeilla ottaa kylmää vettä suuhun! Se auttoi ainakin itselläni.

  1. Ei auttanut, kokeilin. :/ Mutta nyt juurihoito aloitettu. Vanha paikka oli tulehtunut. Ensi viikolla jatkuu..onneksi kivut loppuivat. Huoh. Tänä yönä meinaan nimittäin nukkua sikeesti. Meillä on pimennysverhot, joten odotankin jo innolla pehmeitä ja puhtaita lakanoita 🙂

   xx

 2. Ihania kuvia! Oot jotenkin tosi aito, usein toivon että oltas ystäviä, oonpas hölmö:D Toivottavasti hammassärky menee ohi asap! Se on kyllä inhottavaa..

  1. Voi ihana sinä <3 Tulin hyvälle tuulelle tästä. Kiitos!

   Hammassärky finito ja juurihoito aloitettu.

   Hyvää viikonloppua sulle Milla!

  1. Ootpa päästänyt huonoon kuntoon hampaasi, kun juurihoitoon päädytään. Huh, huh..

   Käy jatkossa tarkastuttamassa hampaasi säännöllisesti!

 3. Kaunis Didem! Oon monesti miettinyt et sanooko sun tutut sua Didemiks vai onko sulla joku lempinimi? 😀 paras blogi <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *