SE OLI SITTENKIN AITOA RAKKAUTTA

 

Muistatteko kun kirjoitin mielipiteeni Ensitreffit alttarilla  ohjelmasta?! Olen edelleenkin sitä mieltä että on hullua mennä naimisiin tuntemattoman kanssa ja tehdä siitä kohtauksesta viihdettä, mutta ohjelman sisältö muuten, oli kaunis ja aito. Minusta oli ihana nähdä se kehitys ja kemian syntyminen parien välillä. Näin siis tosiaan vasta äsken vikan jakson (mitä heille kuuluu nyt) ja sen takia aihe nousi taas mieleeni.

Olin aiemmin aika jyrkkä mielipiteissäni. Nyt minulla valui kyyneleet katsoessani viimeistä jaksoa, koska olen romantikko ja ajattelen että rakkaus ja toisen kanssa ilojen/surjen jakaminen, on tärkeintä meidän elämässä, joka eletään vain kerran.

Ihminen tarvitsee rakkautta ja haluaa löytää sen rakkauden. Sillä ei ole väliä mistä se löytyy! Olen erittäin onnellinen onnistuneiden matchien puolesta. Lopuksi täytyy sanoa vielä että upeeta työtä ja panostusta ohjelman tekijöiltä, jotka saivat tuotua kaksi niin ihastuttavaa ja täydellistä paria yhteen.

Nyt kun kirjoitan tätä..niin mulla tuli niin kova ikävä mun miestä, joka jo makaa sängyssä…ett hiivin nyt hänen luokseen.

Hei teillä on siellä uusi aamu jo menossa, joten hyvää huomenta rakkaat ja mukavaa päivää.

<3

 

 

 Mekko/ZARA kids, Boots/Mango, laukku/Chanel, Aurinkolasit/Ray Ban

Kuvat/SARA

 

6 Responses

  1. I love your white dress. Where is it from? I have been looking forever for exactly this type of dress! love Love

Leave a Reply

Your email address will not be published.