SIIS WAU!

Tällaisia kuvia tähän hetkeen. Tuleekohan minusta kohta vaan luontokuvaaja? Apua. 😀

Helsinki on minulle niin rakas ja kaunis kaupunki. Varsinkin kaivopuisto ja eiranranta ovat rakkaita paikkoja. Höyryävä meri houkutteli minut ulos tuonne hyytävään pakkaseen. Heitin kameran kaulan ympärille, hyppäsin autoon, hain vakkari latteni ja sportti smoothien korkeavuorenkadun sis delistä ja jatkoin matkaa rantaan. Hitaasti ajelin rantaa pitkin. Oli muutama muukin eksynyt ulos kameran kanssa. 

Tuo eka kuva on aika huikee, en ole tehnyt sille mitään. 

Seuraavaksi tapaan Minnan. Ei olla nähty niin pitkään aikaan ja molemmilla aika paljon updeitattavaa. Mennään kahville Stockalle ja aijon olla sen verran laiska ja ajaa sinne. 

Nähdään myöhemmin.

                                                                                            xx Didem

10 Responses

  1. Hei Didem! Tiedän että tämä ei liity millään tavalla postaukseen mutta, kysyn ihan uteliaisuudesta ja olen aika varma ettet vastaa tähän/julkaise. No mutta, joka tapauksessa. Olen seurannut blogiasi melkein alusta asti, isäsi on turkkilainen ja aika varmasti muslimi? Äitisi on taas suomen-ruotsalainen ja aika varmasti kristitty? Mikä sinä sitten olet, onko sinut esim. Kristitty. Pahoittelen että kysyn näin yksityistä asiaa. Terkuin; utelias lukija ☺️

    1. Saa kysyä, no problem. Minua ei ole kastettu ja uskonnot eivät ole olleet isossa roolissa lapsuudenkodissani. Olen siis käynyt uskonnon tunneilla ja kirjoitin myös uskonnon yo kirjoituksissa. Uskon Jumalaan. En kuulu kirkkoon, mutta Luca on kyllä kastettu. 

  2. Tehän asutte punavuoressa? eikö olisi ollut helpompi vain kävellä kuin ottaa auto 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.