SKINNY & BOYISH

Tiedän nyt jo että tämä Mangon maskuliininen ja väljä pikkutakki tulee olemaan monikäyttöinen. Näen tämän päälläni myös kauniina kesäiltana stadin Mattolaiturilla.

 

Nyt kuvittelen teille asun ja tilanteen. 🙂 Astelen hyväryhtisenä mattolaiturin tiskille. Olalla roikkuu musta Chanel, silmiä peittää mustat, hyvin yksinkertaiset aurinkolasit ja hiukset takana siistin huolettomalla nutturalla. Pikkutakin allta löytyy löysä tpaita ja shortsit. Kynnet joko mustat/nudet/ranskalainen manikyyri/punaiset. Huulet varmaan norminudet (hydracolor 22). Kengä: Korot tai ballerinat. Voisin kuvitella että jaloissa voisi myös olla raffimmat bootsit tai nilkkurit.

Tiskillä tilaisin lasin shampanjaa ja hymyilisin oikein nätisti mattolaiturin niin ihastuttavalle henkilökunnalle..;)  Sen jällkeen oman porukan luo.  <3

En ole perusjakku ihminen lainkaan, eikä vaatehuoneessani ole normijakkua (vaikka ehkä pitäisikin?) , tiedän vain että se jäisi sinne nurkkaan.

 

Pipo (mieheni), Pikkutakki/Mango, Ruutupaita/ZARA, Nahkahanskat/H&M, Skinnyjeans/Mango, Kengät/Jeffrey Campbell, Laukku/Prada.

4 Responses

 1. Hei! Minun makuuni tämä asu on jo liian miehekäs, mutta sinulle nyt toki sopii mikä vaan 🙂 Rakastan kauluspaitoja. Voisitko esitellä erilaisia tapoja yhdistellä tavallinen valkoinen kauluspaita muuhun asuun?
  Kiitos! Olet upea!

  1. Kiitos kauniista sanoista. Kirjoitan ylös mustaan hienoon muistivihkooni toivomuksesi 😀 Mä en itse asiassa niin usein käytä kauluspaitaa, mutta mulla oli se just pari päivää sit päällä ja nappasin asukuvat, joten on tulossa ainakin yksi erilainen tapa käyttää sitä:)
   Hyvää Itsenäisyyspäivää <3

 2. Mun mielestä tää asu kyllä sopii sulle! Olit aiemmin kirjoittanut ettet perusta ripsien- tai hiustenpidennyksistä tmv. hömpästä. Entäpä värjäätkö ripsiäsi/kulmiasi/hiuksiasi? Olisi kiva nähdä susta enemmän kuvia myös hiukset auki. Ja meikitön kasvokuva hiukset auki olisi jees! Koska näytät aina niin “täydelliseltä”, että joku vähemmän täydellinenkin kuva olisi joskus kiva nähdä 😉 ja usein sun kuvat on ainakin vähän sivuprofiilista. Mukavaa itsenäisyyspäivää!

  1. Heh,Thx babe.

   En ole koskaan värjännyt hiuksiani/kulmiani/ripsiäni 😀 raidat jotka hiuksissani on, niin on auringosta.

   Meikitön postaus for sure! Ja kuvakulmasuora 🙂

   Ihanaa Itsenäisyyspäivää sinnekkin <3

   xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.