SOLMUSSA

Photos by Kristiina Ketonen

Kauluspaita // Zara, Farkut // Zara, Bomber // Junkyard, Kengät // Zara, Laukku // Chanel, Aurinkolasit // Ray Ban

Hei neidit ja leidit. Kaipasin jotain ekstraa tähän asuun, joten päädyin solmimaan paidan helmat. Viimeksi olen solminut kaulauspaidan, kun Britney Spears julkaisi Hit me baby one more time sinkkunsa. Kauluspaidan kanssa oli tietenkin se lyhyt vekkihame ja ylipolven sukat. Mulla tais olla burlington merkkiset ruudulliset sukat. 😉 Tällä kertaa en yritä näyttää koulutytöltä, vaan hain hieman vaihtelevaisuutta kauluspaidan käyttöön.

Asiasta toiseen, ennen kun lähden stailaushommiin. Olen tehnyt Second hand by Didem fb-sivun, jossa tulen myymään kaappiin jääneitä vaatteitani ja asusteita. Menkää tykkäämään sivusta. Sivuun pääsette tästä. Muutaman jutun olenkin jo ehtinyt sivulle laittaa. Nouto joko Helsingin keskustasta tai postitse. Jos postitan, niin postikulut maksaa ostaja. Kaikki info löytyy sivusta.

Mukavaa sunnuntaita <3

xx Didem

2 Responses

  1. Oih miten ihanan söpö tuo Chanel on! Itse olen miettinyt mustaa WOC tai sitten tuota smallia, ehkäpä Pariisista löytyisi sopiva kun lähden sinne huhtikuussa 😉 Oletko muuten tulossa huomenna leffaan kutsuvierasnäytökseen? 😀

    1. Helloo kaunis! Se on ihana. Suosittelen lämpimästi tätä cube mallia. 🙂 Mahtuu ehkä enemmän tavaraa kun Wociin. Siis mä olin tulossa, mut laitoin eilen viestii sinne ryhmään, että joudunkin skippaa. Tuli äkkilähtö Ruotsiin huomenna. Pitäkää te hauskaa 😉 Harmittaa vähäsen. No can do!

      xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.