SPLISH. SPLASH. POOLPARTY.

 

                                  Bring your bikinis , flip flops and towel

                             Happiness is a poolparty 🙂

Hyvässä seurassa koko päivän. Uusia ja vanhoja naamoja! Oli ihana nähdä Peppeä ja Johista pitkästä aikaa. 

Syötiin laskiaispullia ja juotiin paljon kuplivaa..kaikkihan syö aina laskiasipullia täällä 😉 

Tiesittekö että nyt on meneillään LA fashion week ja huomenna on Antti Asplundin show! Peppe pyysi minut hänen aveciksi! I’m gonna wear black from top to toe for sure..

PS. Kannattaa checkata myös Pepen BLOGI  “Livet & L.A.”  

Jostain syystä tuntuu siltä että mun olis pitänyt kirjoittaa tää postaus ruotsiksi, tuntuu kummalliselta näpytellä suomeksi. En tiedä miksi. Ensimmäistä kertaa tämä tunne. Johtuu varmaan siitä että olen koko päivän puhunut ruotsia, enkä pelkästään Lucan kanssa. 😀

Nu ska jag lägga mig <3 Ha en skön söndag kära läsare! puss

 

 

 

4 Responses

  1. Hassuu,mulla tuli sama fiilis!…siis luen teidän kummankin blogia ja nyt tulin peppen sivuilta tänne. Ja jotenkin olikin yhtäkkiä outoa että kirjoitat suomeksi vaikka se on ollu tähän asti ihan selvää. Mutta en jotenki osaa kirjoittaa kuitenkaa sulle tänne kommenttiboksiin myöskään ruotsiksi…se on vaan vaikea vaihtaa kieltä kesken jonkun kanssa jos on yhdellä aloittanut kuten varmaan tiedät.

    Mut ihanaoot,kaikilla kielillä! 🙂

    1. IHANA SINÄ! jOO TIEDÄN! On todella vaikea vaihtaa kieltä kesken leikin. Mulla on suomenruotsalaisiii hyviä ystäviä,joiden kanssa juttu vaan on alkanut suomenkielellä ja me puhutaan suomea 🙂 jos kieltä vaihtaa, niin tuntuu niin luonnottomalta ja ihan kun ei tuntisi toista kunnolla 😀

      xx

  2. Ihania kuvia:) Haluaisitko tehdä postauksen kotikielistäsi (puhuttiinko teillä kotona ruotsia, suomea ja turkkia?) ja kasvatatteko Lucan kaksikieliseksi (vai kolmi?)?

Leave a Reply

Your email address will not be published.