SUNDAY AT HOME

Sunnuntai aamu oli pilvinen ja hieman synkkä. Ilta oli sitten vielä synkempi. Matkakuume iski pahasti! Mulla on tulossa reissuja, mutta ei ihan vielä. Täällä Suomessa on nyt hyvä boogie päällä, joten miksi karkaisin just nyt muualle.

Mulla oli sairaan mageet kuvaukset eilen Antonion kanssa. Ouh, mä sanon! Halloween! Kotiin päästyäni en raaskinut heti edes pestä pois mun uutta lookkia. Seisoin varmaan 15 minuuttia peilin edessä ja otin itsestäni selfieitä. Sit alkoikin pesu. Vähän aikaa kyllä jouduin hinkkaa sitä pelottavan seksikästä meikkiä pois, naama ihan punaisena sen jälkeen. 🙂

Eilen oli myös kylpyhuoneiden pesupäivä ja äsken otin kauan odotetun vaahtokylvyn yksin hiljaisuudessa. IHANAA. Puhdas ja hyvältä tuoksuva lattialämmityksellä oleva kylpyhuone on parasta mitä tiedän.

Aamupalaksi tein herkkulauatasen:

Avokadoa, tomaattia, paprikaa, viininrypäleitä, hunajamelonia, omenaa, juustoa, basilikaa, ruisleipää, paistettu kananmuna ja kahvia.

Tänään on luvassa vaan kaikkea rentoa (loppuviikko täyttyykin sit pressitilaisuuksista). Haen kohta muistitikun Antoniolta, käyn Polhemilla, sen jälkeen intialainen päähieronta Kämp spassa. Illalla vielä Lucan kanssa jotain kivaa yhteistä puuhastelua.

Tehokasta ja hyvää viikkoa

xx Didem

6 Responses

    1. Kiitos Annika <3

      Koti on ihana, mutta väliaikainen, ennen kun oma oikea kotimme valmistuu.

      xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.