Tällaista kyselen kadulla RANDOMEILTA

Mieheni on täysin uupunut ja Luca ei vielä osaa, enkä aina ole kavereiden kanssa, siispä rekrytoin kadulta randomeita blogiavustajiksi.

Tämän päiväisessä tilanteessa olen ostoskeskuksen aukiolla. Arvioin terävällä katseella ohikulkijoita, eli potentiaalisia valokuvaajia 🙂 Koska Luca useimmiten on mukana niin täytyy mun toimia aika ripeästi. Yleensä löydän jonkun sopivan näköisen ja sit menen tyypin luokse kertomaan asiani.

“Hey..excuse me”

” Do u have a minute..Im writing a lifestyle/fashion blog and..”

Kukaan ei ole tähän mennessä kieltäytynyt ja kuvatkin olleet joskus tosi hyviä ja välillä ihan jees. Parempia kuitenkin kun mun ottamina 😀

Tämän päivän nainen joka otti nuo kuvat oli kovin sydämellinen ja innokas. Hän alkoi jopa opastamaan minua kuinka kannattaisi seistä ja poseeraa :))

Hope kaikilla teillä oli ihana Joulu. Meillä ainakin oli ja vielä jatkuu. Joulumieltä ja lämpöä kaikille <3

Paita ja Poncho on molemmat H&Mstä 🙂 Love them <3

16 Responses

 1. Ensimmäistä kertaa lueskelen blogiasi täällä ja tykkään tyylistäsi! Ponchot ovat aivan mahtavia kun niitä voi ihan hyvillä mielin käyttää sekä ulkona, että sisällä, jopa täällä kotosuomessa.

  Ihanaa joulun jatkoa! 🙂

  http://www.essiesophie.blogspot.com

  1. Näin se on! Tuo H&M poncho oli kaiken lisäksi tosi hyvä ostos hinta/laatusuhteeltaan.

   Kiitos Samoin Essi <3 Seuraavaksi checkaan sun blogin 😉

   xx

 2. Vaatii rohkeutta tuo! Käsi pystyssä täällä olen vapaaehtoinen jos joskus ootte täällä Espanjan kamaralla samaan aikaan 😀 Vaikka näytti tuo Liisa-äitinikin (jota on kiittäminen muuten että tätä blogia aloin edes seuraamaan!) olleen aika onnistunut valokuvaaja.

  1. Ai nyt mä vasta tunnistan sut 🙂 Jos ollaan siellä samoihin aikoihin niin täytyy ottaa treffit 🙂 Joo sun äiti oli varsinainen taituri kameran kanssa 🙂

   Hyvää Joulua <3

 3. Kumpa saisin itsekin rohkeutta mennä kysymään vierailta ihmisiltä apua kuvien otossa 😀 Upeita tullut<3 Tuo poncho on aivan ihastuttava! 🙂

  1. Rohkeasti vaan! Jos törmäät muhun täällä helsingin kaduilla niin tuu vetäsee hihasta ja napsitaan susta parit kuvat 🙂

   xx

 4. Mun oli mentävä heti H&M verkkokaupasta tilaamaan toi poncho:D tota villapaitaa en siellä nähnyt.. Ainoa koko jota oli jäljellä oli L. Eli taitaa aika suosittu olla. Saas nähdä kuinka monta kävelee Tampereen kaduilla vastaan keväällä.

 5. Nyt on pakko sanoa,et en tiedä miten sut on valittu tänne,mu katsoo näitä muita Cosmon blogeja. Nää kuvat näyttää aina siltä,et ne on tosiaan joku random kiireessä napannut tai sit sinä itse ottanut selfien. Sulla on kiva tyyli ja videoista tulee esiin sun hauska persoona. Koita saada sitä vähän enemmän esille kuvien ja kirjoituksen avulla. Tasosi olisi pitänyt nousta jo tässä ajassa.

  1. aarrrgggh, itse mielelläni nautin niistä kiiressä napsituista kuvista, kun niistä missä jokainen pikku kohta on laitettu.
   ero blogien- ja lehtikuvien välillä on se että, blogikuvat maistuvat enemmän oikealta elämältä.

  1. tack vackra 🙂 Jaaa…nästa gång du ser mig på gatan så kom o säga hej, så kan ja ta några foton på dig. De ju redan en början 😉

   Ha en skön kväll <3 Jag ska nu på leffa!

 6. Pidä nämä randomisti napatut huolettomat asukuvat/kuvat!! Tää on just yks vielä viimesimpiä blogeja mitä jaksan seuraa koska täällä ei ole uudella hienoimmalla järkkärikameralla otettuja yliharkittuja poseerauksia samoista blogipippaloista mistä lähes jokainen bloggari bloggaa.. Persoonallista?? ehh.. toisin kun tämä blogi vielä on ja toivottavasti pysyy 😉

  1. Eiköhän pysy 🙂 Jos hakisin täydellisyyttä kaikkeen, niin en usko että pystyisin pitää blogia. Tää on mun juttu ja pysyy munnäköisenä. Tietenkin olis kiva ymmärtää kuvaamisesta ja kameroista jotain..:)

   xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.