Teatteri, my second home!

 
Joo, tosiaan eilen vietin päiväni ravintola Teatterissa, olohuoneeni. Ensin lounastelin Yardenin ja Stefun kanssa. Salaatti minkä aina otan on: marinoituja katkarapuja, mozzarellaa ja oliiviöljyvingrette pähkinäsekoituksella 😉 ihan paras! Illalla siirryttiin sit siskosten kesken grillin puolelle. Oli ihana nähdä Deryaa, Sakkea (Deryan poikaystävä) ja Elifiä <3. Suuria muutoksia Elifin elämässä ja hän vain hehkui onnesta <3 ihanaa! Derya , mun 5 vuotta nuorempi pikkusisko (täysin vastakohta minulle) tekee jo uraa politiikan ympärillä, hän on Riihimäen kaupunginvaltuustossa, suorittaa kandin recordi ajassa ja samalla hoitaa sosiaaliset suhteet ja tanssin harrastuksen ja tanssituntien pitämiset. Wau! Mä taas…mä oon ihan erilainen 😀 mun unelmat pyörii perheen ympärillä 🙂 ja mun uraputki voisi liittyä muodin pariin.

Noh, mitä söin? Olen tunnettu siitä etten ikinä valitse mitään mikä olis jo valmiina menussa, vaan aina pitää kehitellä joku oma versio. Koska mulla ei ollut iso nälkä niin otin alkupalan , eli toisin sanoen 2 kampasimpukkaa 😀 haha ja siihen hunajamarinoituja punajuuria, todella hyvää!

 
Zarasta toissapäivänä ostettu valkoinen iso neule. 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *