THE PERFECT DRESS

and the perfect weekend. 🙂

Olen saanut nauttia ihan huikeasta viikonlopusta. Perjantaina vietimme Stefun kanssa tyttöjeniltaa kotona heillä. Stefu teki mulle sairaan hyvää ruokaa. Syötiin simpukoita. Kokeilen itse joku päivä reseptiä ja jaan sen sit samalla tänne. Ostin Stefulta illan aikana pari vaatetta..eli tämän silkkimekon, josta tuli mun uusi lempimekkoni. Kaunis ja ihan mun näköinen, eikö?

Onneksi lauantaina ja tänään ollaan saatu nauttia auringosta ja lämmöstä, niin pääsin pukemaan mekon heti päälleni. Eilen pyöräiltiin mieheni kanssa..tai mä istuin tarakalla ja vaan hymyilin. Oli hyvä fiilis. Sen verran läpinäkyvä tää mekko on että kävin Stockalta hakee beigen alusmekon.

Olin varannut itselleni myös hieronnan ja kasvohoidon Kämp Spasta, joten sulkeuduin sinne pimeeseen kesän ainoana hellepäivänä 😀 sellasta se on kun jotain suunnittelee. Oli kuitenkin rentouttavaa nautiskella olla hemmoteltavana pari tuntia ja sen jälkeen palata ulos aurinkoon. Söin erittäin myöhäisen lounaan Kämpin terdellä, jonne miehenikin sit tuli ja nappas mut kyytiin. Illalla kävimme Pastorissa frendin synttäreillä ja sieltä Espan kautta kotiin.

Aamulla virkeänä ja freessinä kotibreku ja sit hietsun kirppikselle pyöriskelee. Sieltä löysinkin jumalattomat marmori kynttiläjalat. Olis vaan pitänyt tinkii enemmän 😀 mun mielestä super hienot. Käykää katsoo instasta 🙂

Mun instahan on BYDIDEM

Nyt kotona ja iisii. Huomenna Lucan päiväkoti taas jatkuu. Jännää.

Ainii..ajettiin Kallion Mare Chiaroon syömään spagettia tänään. Jos ette vielä ole maistaneet stadin parasta spagetti bolognesee, niin nyt olis korkea aika käydä Mare Chiarossa. Legendaarinen mesta. Itse asiassa sinne mun mies vei mut ekan kerran syömään 5 vuotta sitten, ensitreffeille. <3

Unohdin kuvissa ottaa rotsin pois, joten ette näe mekkoa kokonaan 😀 hahahah!

Rentoa sunnuntaita!

xx

                                    Nahkatakki/ZARA, Laukku/Chanel, Mekko/HM CONSCIOUS, Boots/Spain

Kuvat/Mies

 

5 Responses

  1. No nyt on upea asu! Ja ihanat nää kuvatkin, pyörä tuo tosi kivan lisän näihin kuviin 😉 <3

  2. Ihana!! Ois niin kiva nähdä sut livenä<3 kun kerran olet mun suurin inspiksen lähde!

  3. Ootteko nyt pysyvästi Suomessa? Tuleeko lisää niitä sun stailasmia shoppausreissuja? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *