TODAY’S LUNCH

Käytiin Wotkinsilta hakemassa marmorifleitä, joista tänään sitten tehtiin lounas. Lihan pitää olla suussa sulavaa, jotta pystyn nielemään pihvin. Tämä on ehkä yksi syy myös siihen, miksi syön niin paljon kasvisruokia ja kalaa. Kuitenkin hyvä pihvi kuuluu herkkuihini.

Paistoimme pihvit voissa ihan hetken vaan. Mausteina käytimme suolaa, pippuria ja smoked paprikaa. Mieheni teki pihveistä sandwichin itselleen ja minä söin beefit paistettujen porkkanoiden ja salaatin kanssa. Kevyt, nopea ja terveellinen lounas.

Paistetut porkkanat kuuluvat suosikki lisukkeisiin ruoan viereen. Valmistus tapahtuu ihan hetkessä. Viipaloin porkkanat (en kuori niitä) , paistan oliiviöljyssä ihan kunnolla ja lopuksi maustan suolalla ja basilika yrttiseoksella. Kokeilkaa. Niin hyviä.

Perjantai ruokavinkki: Wasan delikatess ohuet näkkileivät. Niihin jää koukkuun. Ota näkkäri, laita voita, muutama kurkkuviipale ja pari miniluumutomaattia. Näitä voin syödä vaikka kymmenen peräkkäin. 🙂

Mukavaa viikonloppua kaikille.

xx Didem

4 Responses

 1. Keitätkö siis porkkanat ennen kuin paistat ne, vai ihan raakana vaan pannulle? 🙂 kiitos parhaasta blogista!!

  1. Kiitos ❤️??
   Raakana pannulle. Niin hyvää. Oliiviöljyä reippaasti ja myös suolaa ja muita mausteita (jos haluaa). Jos testaat niin kerro mitä tykkäsit. ?

  1. Te lukijat olette parhaita. <3 Kiitos paljon! Syön iltaplaa ja kohta nukkumaan. 

   Viikonloppuja myös sinne <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *