Tyyliäidin helma tärkeälle päivälle

 
               Olen hyvin kiitollinen siitä mitä minulla on ja onnellisesti siunattu juuri tästä perheestä.
Eilinen blogipostaukseni keskittyi rakkauteen ja äitinä olemiseen. Tänään haluan esitellä kolmannen äitienpäivä lahjan mieheltäni. Givenchyn pusakka/mekko. Näette kohta..mitä pidätte? eikö olekkin aika rento mutta silti voi juhlapäivänä käyttää? Tiesin jo kaupassa että tämä on minun makuuni. Aamupalaksi terveys smoothie, kermavaahtoa ja mansikoita, minun hemmotteluani, äitienpäivälounas satamassa, formuloiden loppuosa, ajelua ja laatuaikaa yhdessä. Näistä jutuista on minun ikimuistoinen äitienpäivä tehty. Kiitokset trendi iskälle ja pojalleni. Oli hyvännäköistä meininkä meillä ravintolassa <3

Mekko/pusakka-Givenchy
Laukku-Gucci
Heels- Louboutin
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.