UJOSTI ONNELLINEN

Styling/Hair&Makeup/Photos: Antonio Flores

Knitwear Lindex

Skirt HM

Shoes Giuseppe Zanotti

En tiedä mitä on olla ujosti onnellinen ja miksi se tuli mieleeni, koska oikeasti olen ihminen, joka on kaikkea muuta kuin ujo ja tunteita peittelevä. Kai viittaan sillä jotenkin ilkeisiin keskusteluihin vauva.fi sivustolla, joita tulee vähän väliä. Onneksi tämä viimeisin keskustelu poistettiin. Tulee väistämättäkin paha mieli, vaikka ei saisi antaa turhien anonyymien vaivata mieltä. Terve vaan tutuillekkin (hyvässä että pahassa) on siellä niitäkin. Eniten mua pelottaa, miten sairaita ja hulluja tyyppejä on olemassa. Siellä vauva sivustolla eletään ihan omaa elämää, siellä yllytetään toinen toisiaan vielä hullumpiin ja perättömiin juttuihin, jos joku kirjoittaa jonkun positiivisen asian tai tekee keskustelu aloituksen, niin heti on joku väittämässä että se olen minä itse siellä aloittelemassa. 😀

En toivo kenellekkään pahaa, en edes heille jotka ovat noin vihamielisiä ja surkeita minua kohtaan. Ei pitäisi lukea nettikeskusteluja, mutta yleensä joku linkkaa mulle sen ja sen jälkeen peli on menetetty. Jos jatkossa tulee vastaavanlaisia, niin pitää ottaa järeemmät aseet käyttöön.

Ujosti onnellinen, se tarkoittaa sitä, että en tuo perhe-elämääni tänne sen kummemmin enää esille. Se on pyhä asia minulle ja haluan säilyttää jonkun yksityisyyden siihen liittyen.

Nyt back to basics. Olen istunut toimistollani (sis deli) koko aamun. Vietimme eilen niin ihanan isänpäivän ja muutenkin koko viikonloppu meni aika kivasti. Mökki on nyt talviunilla. Tänään olis tarkoitus tehdä suursiivous kotona. Ruoaksi meinaan tehdä spagettia ja jauhelihakastiketta. Päiväkodin jälkeen lupasin Lucalle, että mennään ostaa uusia legoja. Hän on kovasti innostunut legoista ja rakentaa tosi hienoja linnoja ja taloja. Tänä iltana hän kuulemma opettaa minullekkin, kuinka rakennetaan navetta eläimille. 🙂

Mukavaa päivää hupsut <3

 

xx Didem

12 Responses

 1. Hei Didem! Älä välitä. Ilkeitä ja pahansuopia ihmisiä on aina. Se että toivoo ja suo muille hyvää on mielestäni merkki siitä että on hyvä ihminen ja sisäisesti kaunis. Ymmärrän kyllä ettet halua perhe elämääsi täällä esille, tosi harmi koska olisi kiva myös lukea siitäkin 🙂 Sinulle ja perheellesi ihanaa viikkoa. Kauniita kuvia sinusta.

 2. Kiva ku on poistettu se keskustelu. Mä ilmoitin sen asiattomaksi. En ymmärrä tommosta yhtään. Oon ihan koukussa sun blogiin. Kiitos. Voisitko laittaa vaihteeksi videohöpsötyksiä? Ja pystyisitkö tehdä joululahjapostauksen. Niin vaikeata miettiä joka vuosi miehelle lahjoja.<3

 3. Mä en oo käyny lukemassa paskaa mitä noilla sivustoilla kirjotetaan. Niistä tulee vaan paha mieli. Tuntuu että siellä on millon kukakin maalitauluna (ainakin mitä muiden bloggaajien blogeistakin oon ymmärtänyt). Musta on ollut tosi kiva kun oot rehellisesti kertonut perhe-elämästäsi ja vastannut jopa kysymyksiin kaikista raha-asioista ja teidän käytännönjärjestelyistä. En tiedä mitä susta on kirjoitettu, mutta ymmärrän kyllä ettei tee mieli jakaa täällä muuta kun kuvia vaatteista jos saa lukea sairaita juttuja itsestään. Sikäli harmi kun juuri se kaikki muu kuin vaatteet tekee sen syvyyden blogiisi :/ Kateelliset ihmiset on niin rumia!!!

 4. Jag vet inte mycket om modeller/fashion och sånt men en sak har jag lärt mig från America’s Next Top Model – se till att alltid ha lång hals på bilderna, annars ser du kort ut. Speciellt den första bilden här saknar hals. Bara som liten hälsning. Bilderna är helt super fiiiina! 🙂

 5. En kyllä ymmärrä yhtään ihmisiä, jotka kirjoittelevat tai lukevat jotain keskustelupalstoja. Sinne kun kuka tahansa voi kirjoittaa mitä tahansa, tarkoittipa sitä tai ei. Ei kuitenkaan kannattaisia lukea tommosia juttuja, koska ne on ihan irrotettu todellisuudesta. Ihmiset ei vain yksinkertaisesti ymmärrä, mitä se niiden ilkeys tarkoittaa. Turhaan semmosilla pahoittaa omaa mieltään. Maailma on täynnä ahdasmielisiä ja omaan elämäänsä tyytymättömiä ihmisiä, jotka eivät ole sitä sisältöä löytäneet omaan elämäänsä! Sun kannattaa keskittyä vain siihen omaan tekemiseesi ja onneesi 🙂 Se mitä jossain nettipalstalle kirjotetaan on ihan merkityksetönsä. Se ei kerro mitään. Tsemmpiä! 🙂

 6. Minkä värinen tukka sulla on? Oletko ajatellut vaalentaa ja mitä mieltä olet siitä? 🙂

 7. Tsemppiä sinne Suomen harmauteen Didem ! Elä omaa elämääsi ja jätä sivuun muut

 8. Onpa surullista että olemassa on sellaisia ihmisiä jotka haluavat toiselle pahaa. En ymmärrä. En edes keksisi mitään pahaa sanottavaa sinusta tai blogistasi!! Olet huikea tyyppi ja kaunis sellainen! 🙂 mukavaa viikkoa!

 9. Upea stailaus, varsinkin meikki!
  Ja samaa sanon kuin muutkin eli toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos kaikki negatiiviset jutut. Sulla on tosi mahtava blogi.

 10. Didem, jos lopetat avoimuutesi, olet antanut heidän voittaa.

  Sulla ei oo mitään hävettävää tai salailtavaa. Et oo tehnyt mitään laitointa tai väärää. Sulla on OIKEUS elää elämäsi just niinkui haluat. Pidä siitä kiinni äläkä pyytele anteeksi.

  Maailmaan mahtuu monenlaista sairautta, mutta harva on yhtä rumaa kuin toisen naisen viha toista menestyvää naista kohtaan. Oot oma itsesi, anteeksipyytelemättä. Jokainen niistä räksyttäjistä olisi hiirenhiljaa jos sut kasvokkain tapaisi.

  Mutta silti, suosittelen myös lämpimästi järeämpiä aseita. Reippasti poliisille jos levitellään perättömiä/henkilökohtaisuuksia. Nyt pidät pääs pystyssä, sä oot aikuinen nainen etkä lannistu jostain nettiämmistä! Hoida blogisi, miehesi ja lapsesi ja itsesi parhaasi mukaan. Mikään ei suututa yhtä paljon kuin toisella menee hyvin.

 11. Itse aloin käymään vauvapalstalla ensimmäisen lapsen saatuani ja voi kauhistus sitä ihmisten pahansuopaisuutta. Ihan sama mitä mieltä askarruttavia asiallisia kysymyksiä/ajatuksia sinne esitti, niin jo oli lauma ilkeitä ihmisiä älyvapaine kommentteineen perässä. Lopetin kyllä aika nopeasti siellä käymisen kun eihän sieltä saanut kuin pahan mielen. Surullista kyllä, miten sitä löytyykin niin paljon elämäänsä tyytymättömiä ihmisiä. Niistä ei todella pidä välittää yhtään, vaan mennä vain itse eteenpäin keskittyen niihin asioihin, joista itse saa voimaa ja innostusta. So just keep going!! Ja hienoja kuvia, olet tosi kaunis!

Leave a Reply

Your email address will not be published.