Uusi Vuosi – Långvik

 
Långvikissä oli hulppeat Uuden Vuoden bileet.  Harmi vaan että puhelimeni kastui illan aikana, enkä saanut mitään kuvia. Niin mun tuuria. Täytyy kuitenkin kehua Långvikiin asiakaspalvelua, koska hotelli korvasi puhelimeni. Puhelin kastui siis baaritiskillä, jonne se laitettiin lataukseen. 
 
Alkuilta olimme lasten kanssa ampumassa raketteja ja vasta kymmenen aikohin saavuimme Långvikin juhliin. Kävimme hotellihuoneessa vaihtamssa kuteet vähän hienompiin ja sit alakertaan takas jossa ohjelmanumerot olivat jo alkaneet ja Mikko Leppilampi veti kovaa settii. Illan aikana esiintyi mm. Diandra ja Saara Aalto. Leppilampi esitti Bruno Marsia ja Justin Timberlakea :).
 

Ruoka ja juoma maistui. Ilotulitukset olivat tosi hienot, niinhin oltiin todellakin satsattu. Annoin pusun rakkaalle punaisilla huulillani ja siitä ilta jatkui railakkaasti hotellin “yökerhossa”.

Paikalla oli ihania ihmisiä, joten illasta pystyi nauttimaan täysin rinnoin.

Ainoa kuva illasta on tässä. Mekkoni on Zarasta. Korot Louboutinin. Laukku Dolce&Gabbanan. Laitoin korviin pienet timanttihelmi korvakorut, koska hiuspäähine oli sen verran näyttävä ettei kaivannut isoja korvakoruja. Ranteessa kaunisteli Cartierin kultainen Love bracelet ja oikeassa nimettömässä ja pikkurillissä pari sormusta jotka toivat pienen twistin muuten niin hillittyyn ja yksinkertaisen kauniiseen olemukseeni.

Mitä te pidätte? Harmi että ei ole muuta kuvaa :((

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.