VAATEKAAPPIEN TYHJENNYS SUNNUNTAINA

Minulla on ilo ilmoittaa tulevasta bloggaajien kirppis tapahtumasta tulevana sunnuntaina Ravintola Storyssa, joka sijaitsee vanhassa kauppahallissa. Meidän bloggaajamimmien lisäksi myymässä on myös muita muotialan vaikuttajia. Tule paikanpäälle tekemään siistejä löytöjä, syömään hyvin, juomaan skumppaa tai ihan muuten vaan hengailee meidän kanssa. 

Mukana myymässä ovat mm. Alexa Dagmar, Mariannan, Julia Toivola, Kira Kosonen, Uino, Kriselda, Daniela Keravuori ja Mia Frilander

Näiden mimmien kanssa tulee taatusti hauska sunnuntai. Kaikki infot löytyy kuvasta ja muistakaa, että nopeat syövät hitaat, joten tulkaa ajoissa paikalle. 

Minulla on myynnissä erittäin hyväkuntoisia vaatteita, kenkiä, sandaaleita, muutama trenssi, paitoja, mekkoja, neuleita, Ray Banin punaiset samettiset aurinkolasit, hameita, kesäisiä sifonkipaitoja, Louis Vuittonin huivi ja mahdollisesti muutama laukku etc.. 

Maksutapa KÄTEINEN. CASH ONLY. 

Nähdään sunnuntaina! Cant wait 🙂 Tosi kiva nähdä taas teitä lukijoita ja vaihtaa kuulumisia kanssanne. 

xx Didem

5 Responses

 1. Ois kiva jos laittaisit tänne bloginkin puolelle myytäväks joskus. Niin nekin jotka eivät Hkin seudulla asu eivätkä ole FB:ssä, voisivat tehdä löytöjä 🙂

  1. Äh, joo ymmärrän. Jos vaikka ylijääneet ns “paremmat” tavarat laitan kirppiksen jälkeen täällä myyntiin. Oisko se hyvä idea? 

   xx 

   1. Hei, kiva idea! Laitathan ylijääneet tavarat esim sen facebook sivustosi kautta myyntiin. 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa!

   2. Juu ois kiva!! Päivittäin kahtelen josko oisit lisäilly niitä tänne mut ei 😀

 2. Jee, nämä blogikirppikset on aina niin kivoja, ja useimmiten sitä onnistuu tekemään huippulöytöjäkin!
  Aiotko laittaa blogin puolelle sneakpeakin myymistäsi tavaroista? Tai osaatko yhtään sanoa, minkä merkkisiä laukkuja tulet myymään?
  Tässä pohdiskelen, josko pitäisi jättää mökkiviikonloppu väliin ja jäädä Helsinkiin ostoksille… 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *