VARSINAINEN HATTUTEMPPU

Kuvat/stailaus/meikki/hiukset – Antonio Flores

                        KNCOLLECTION/HAT, KNIT/MARIMEKKO, BOYFRIEND JEANS/ZARA, BOOTS/MICHAEL KORS

Tässä tulee mun hattutarina, joka onneksi sai onnellisen lopun.

Viime viikolla bongasin tämän KN collectionenin mustan limited edition hatun Stockan ensimmäisestä kerroksesta, Balmuir osaston vierestä. Se lähti mukaani samantien ja 5 minuuttia myöhemmin istun autossani (juuri ajanut ulos Stockan parkkihallista) kun huomaan että mun paperikassi hattuineen (koska kassissa oli myös Balmuirin pipo) puuttuu. Pistän hätävalot päälle ja nousen ulos autosta..jos se vaikka olis jäänyt katolle (ihan kun ei olisi lentänyt sieltä katolta jo), menin paniikkiin, koska olin jo myöhässä Antonion ja mun kuvaustreffeistä.

Ajoin takaisin parkkihalliin ja ONNEKSI, joku herttainen rouva oli löytänyt kassin ja vienyt kiltisti parkkipojille. Olin unohtanut paperikassin siihen maksuautomaattien viereen.

Loppupäivä meni ihan hyvin, saatiin hienot kuvat otettua Gallen Kallela museon edustalla Antonion kanssa. Meistä on tullut läheiset Antonion kanssa ja myös yhteistyö sujuu 🙂 Hän osaa kuvata, stailaa, meikkaa ja laittaa hiukset (eli hän on kaikkea sitä mitä olen aina toivonut kuvaajalta) ja mikä parasta, hän on mun ystävä. Uskallan olla täysin oma itseni hänen seurassa ja luotan hänen taitoihin.

No mut takas mun hattuun..siis hattu on tehnyt kolme katoamistemppuu tähän saakka. Se on jäänyt Riksun Prisman edustalle ja cafe Carusellin tuolin alle, kun kiireessä lähdin yhteen kokoukseen, mut joka kerta hattu on löytynyt. 😀

Uskallankohan enää edes käyttää sitä!!

Vinkkinä teille hattuihmisille, jos kaipaatte eleganttia hattua nyt kun kylmenee, niin tässä olis yks aika magee.

Sit tähän päivään. Aamu alkoi ihanan rennosti tänään. Luca tuli joskus kuuden maissa nukkuu mun kainaloon. Herättiin kunnolla noin 7.30 ja Luca sai katsoo hetken lastenohjelmia ja minä selailla päivän hullut päiät valikoimaa. Peiton alla oli niin lämmintä, etten millään olis halunnut nousta. Valkoset tossut jalkoihin ja jotta aamuun saatais vähän tunnelmaa niin sytytin kodin kaikka kynttilät.

Heitin Lucan päiväkotiin ja suuntasin itse Hotel Lilla Robertsissa järjestettävään Davvi lunnonkosmetiikkasarjan lehdistötilaisuuteen aamupalan kera.

xx Didem

 

 

9 Responses

  1. Tosi upea lopputulos teidän yhteistyöllä! Kiva että palasit vanhaan tyyliin, eli enemmän tekstiä ja ajatuksiasi. Jätin jo joksikin aikaa blogisi lukematta kun niistä puuttui “sisältö”. Tyylisi toki kiinnostaa, mutta melkeen enemmän kiinnostaa sinun persoonasi, eikä viimeaikaisissa postauksissa ole välittynyt oikein mitään persoonastasi. Jatkossa käyn taas kurkkaamassa blogisi!

  2. Ihan mielettömii kuvia, oot kyllä luonnollisen kaunis ja sulla on todella hienot kasvonpiirteet(menis mallista) ;)! On ilo lukee sun blogia ja sun höpötyksiä:) oot ihana kun olet niin aito!

  3. Kivaa että palasit vanhaan tyyliisi, mäkin tykkään tästä kovasti! Jossain vaiheessa blogin seuraamiseen tuli pitkä taukokin, kun pelkkiä kuvia, edes sun upeaa tyyliä, ei ole samalla tapaa kiva selata

  4. Ihanaa kun “vanha Didem” on taas back :). Silti pieni lisätoive. Näiden hyvien kuvien lisäksi kaipailisin vielä lifestyletyylisiä kuvia enemmän..sellaisia kun sulla oli aiemmin.. Esim.reseptejä, aamupalakuvia, kuvia kotoa tms.. Kuvia missä näkyis muutakin kuin asut. Aloin seuraamaan blogiasi vasta tässä reilu vuosi sitten, mutta selailin kaikki postaukset ihan alusta alkaen ja musta ne kaikki kuvat niissä oli jotenkin hurjan sympaattisia ja postaukset lisäksi tosi pitkiä usein. Didem! Sun blogi on ihan suosikki 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.