VASTAUKSIA OSA 1

– Minkälaisia unelmia ja tavoitteita sulla on elämässä?

Elä, nauti, ole hyvä muille ihmisille. Olen arvokas. Haluan onnistua Lucan kasvatuksessa. Haluan olla paras puoliso miehelleni ja haluan menestyä siinä mitä teen. Toivon että minulla pysyy myönteinen asenne kaikkeen mihin ryhdyn.

– Oletteko vuokrannut kämpän sieltä Californiasta vai onko teillä oma?

Tällä hetkellä ollaan vuokralla. Kun tulevaisuuden suunnitelmat selkenee, mietitään asuminen uudestaan. 

– Lennättekö yleensä bisnesluokassa?

Lyhyet lennot lennetään ihan normiluokassa. Tänne tullessa lennettiin myös normipuolella, koska meillä oli päivälento ja Lucan ikäisen lapsen kanssa sillä ei ole mitään merkitystä minkälaisella tuolilla hän istuu, hän ei kuitenkaan jaksa koko lentoa istua siinä 😀 Yölennot vedetään yleensä bisnesluokassa. 

– Jos sinun täytyisi jäädä jonnekkin maahan asumaan koko loppuelämäksi, mikä maa se olisi?

Apua, ei helppo kysymys mulle :D. Suomi, Jenkit tai Espanja. Unelma olisi pystyä aina olemaan talvet lämmössä ja toinen puolisko vuodesta rakkaassa Suomessa.

Ihmiset tekee elämästä elämisen arvoisen ja tuo laadun elämääsi, ei maisemat, aurinko tai lämpö. 🙂

– Aiotteko olla vain Californiassa vai kenties suuntaa joihinkin muihin osavaltiohin?

Tällä reissulla ollaan varmaan vaan Californiassa. 

Never know..kaikki on mahdollista.

– Minkälainen yo-todistus sinulla on? 

Oikeesti, mä en muista. Laitoin äidillekkin viestii, jos hän muistaisi mut ei hänkään muista. Mun kaikki paperit on Sveitsissä, joten en pääse checkaa mun todistusta. Oliskohan ollut C paperit. 

-Haaveiletko naimisiinmenosta?

Haaveilen. 🙂

-Onko sinulla suunnitelmissa vielä kouluttautua jotenkin?

On. Vaihtoehtoja on valtava määrä, varsinkin muodin parissa. 

-Voisitko kuvitella asuvasi Suomessa? 

Kyllä voisin. Rakastan Suomea. Jos elämäntilanteeni olisi ollut toinen, en usko että olisin sieltä koskaan muuttanut minnekkään yksin. On kuitenkin ollut hyvä olla poissa nämä vuodet, koska olen oppinut arvostamaan kotimaatani erittäin paljon. Mikään ei voita Helsinkiä. <3

– Kuvaile tyyliäsi.

Yksinkertainen, pelkistetty, chic.

Ennemmin löysää, kuin tiukkaa. Käytän kirkkaita värejä niukasti (kengät/asusteet voivat olla värikkäitä). Musta, valkoinen,harmaa, beige! -niillä mennään. 

– Miten tapasit miehesi kanssa?

Mieheni näki minut ensimmäisen kerran Teatterissa, mutta ei juteltu mitään. Meillä oli pöydät vastakkain. Seuraavalla viikolla hän sai tiedon että olin yhden ystäväni läksiäisissä Tony’s Delissä, joten hän tuli frendinsä kanssa sinne kuokkimaan. Mieheni puketuu lähestulkoon aina huppariin ja rentoihin vaatteisiin, sinä iltana kuitenkin hän lähti kesken iltaa vaihtaa vaatteet. Takaisin hän saapui valkoisessa puvussa ja kengissä. 😀 Se näky oli niin outo <3 ..Hahaha, varsinkin nyt kun tiedän millainen mieheni on..Ei se tollasta eforttii aiemmin ollut naisen eteen tehnyt. Hän siis ajatteli että lämpenen näihin perus pukumiehiin ehkä. Kun mentiin yhdessä porukalla sit Teatteriin, niin ovella Pasi kysyy Mikolta, että mitäs nyt juhlitaan? Mieheni vastasi että nyt on spesiaali ilta, kaikki peliin ja valmistakaa magnum domppa pöytään. Meillä oli hauskaa ja menin jo kahden aikoihin silloin kotiin nukkuu. Seuraavana maanantaina tavattiin Carusellissa kahvilla ja siitä meidän tiivis hengailu alkoikin. 

– Monta vuotta teillä on ikäeroa?

10 vuotta.

– Millaisesta tyylistä pidät miehillä? Täytyykö olla trendikäs vai ihan sama millaisia vaatteita käyttää?

Ei ole ihan sama millaisia vaatteita käyttää. Pidän rennosta tyylistä miehillä. Farkut, t-paita, huppari, rento kauluspaita, pipot, lippikset, lenkkarit…on mun mieleen. 🙂 Pitää myös olla värisilmää.

– Mistä olet ton upean itsevarmuutesi saanut?

Hyvä kysymys. Ehkä ympärilläni on ollut vain oikeanlaisia ihmisiä, jotka ovat kasvattaneet itsevarmuuttani. Hyvä itsevarmuus, tarkoittaa myös itsensä tuntemista. Uskon tuntevani itseni hyvin ja se auttaa ylläpitämään hyvän itsetuntoni.

– Asuuko miehesi lapset LA? 

He asuvat Santa Monicassa.

– Mitkä ovat suosikki meikkituotteesi (meikkivoide, ripsiväri, huulipuna, aurinkopuuteri…)

Käytän Acon ripsiväriä, olen käyttänyt sitä jo vuosia. Huulipunaa käytän harvoin, mutta omistan kyllä yhden huulipunan joka on Lancomen. Lumenen aurinkopuuteria olen käyttänyt myös jo vuosia, se on paras. Suosin muutenkin Lumenen tuotteita. Käytän heidän heleyttävää päivävoidetta ja silmänympärysvoidetta. Onneksi täältä voi ostaa Lumenen tuotteita. 

– Mitä ihorasvaa käytät, käytätkö päivisin/öisin?

Käytän Lumenen heleyttävää päivävoidetta ja silmänympärysvoidetta. Onneksi täältä voi ostaa Lumenen tuotteita. Vielä en omista erillistä yövoidetta.

– Millainen rakenne tyylissäsi on, eli onko esim jokin toistuva tapa jolla rakennat asusi?

Vaatekaappini sisältö on muokkautunut tietynlaiseksi, joten ihan karmivia vaatekriisejä mulle ei tule, koska mulla on tietty linja mikä tulee valikoimaan.

Tänään mulla on luonnonvalkoinen mekko päällä, sen kanssa tiesin että joko mun beiget bootsit tai luonnonvalkoiset converset sopii. Valitsin converset ja punaiset raybanit. 

Aika fiiliksen mukaan valitsen vaatteet. Välillä asusteen (laukun, kenkien mukaan) ja välillä tyylini mukaan. 

– Mitkä ovat suosikkivaatteesi / asusteet tähän kevääseen?

Suosikkini ovat mekot, löysät t-paidat, mukavat kapenevat “verkkarit”, nahkainen hapsuhame, all white superstarit, yksinkertaiset aurinkolasit, laukut pitkällä olkaimella. 

– Mistä saat inspiraatiota ja vaikutteita omaan tyyliisi (lukemasi blogit, tyyli-ikonit jne)

Saan vaikutteita instasta esim. Sincerely Jules ja Anine Bing. Rakastan kaupoissa kiertelyä ja varsinkin Zarassa vaivun omaan insipiraatio kuplaani, jossa katselen vaatteita ja teen mielessäni asukokonaisuuksia. 

– Haluaisitko lisää lapsia?

Ehkä joskus myöhemmin yhden lisää. Tällä hetkellä mulla ei ole vauvakuumetta, enkä usko että ihan heti tulee olemaan. Nautin siitä että mulla on Luca. Vaikka pidän lapsista, niin en kyllä haaveile suurperheestä. Onneksi Lucalla on 4 sisarusta jo mieheni puolelta. Yhden lapsen kanssa on helppo matkustella ja vaihtaa maisemaa niin paljon kun me sitä tehdään.

– Mistä tiesit että Lucan nimeksi tulee just Luca? 🙂

Se vaan tuli mieleen. 🙂

– Mitkä on mielestäsi kauneimpia nimiä pojalle?

Luca (tietenkin) :D, Benjamin, Oliver, Max, Alexander…u name it. Noista tykkään 🙂 

– Oliko sulla helppo raskaus vai oireilitko?

Helppo oli. Alusta loppuun asti. Vatsakin kasvoi vasta loppuvaiheessa ja kiloja ei onneksi tullut ylimääräisiä. Liikuin todella paljon koko raskauden ajan. 

– Mitkä on sun luottomeikkejä ja muita lemppari kosmetiikkatuotteita?

Luottomeikkini ovat: Lumenen aurinkopuuteri, Acon ripsiväri, Hydracolorin huulirasva sävy 22, Loccitanen shea vartalovoi ja Lumenen heleyttävä päivävoide. Siinä ne oli! 🙂

– Mika tekee sinusta surullisen ja stressaantuneen?

Alan stressaamaan, jos tulee mutkia matkaan. Asiat ei menekkään niin kuin sovittiin. Esimerkki: Lentokoneessa (pitkä lento) meidät onkin laitettu istuu eripaikoille jostain syystä. Luultavasti teen siitä metelin ja vaadin muutosta. Välillä stressaan tulevaisuutta, missä sitä tulee asumaan etc.

Jos olen huonolla tuulella, niin löydän helposti asioita josta alan sit stressaamaan, mutta aika nopeasti tulen taas järkiini. 😀

Minulle tulee surullinen mieli helposti, jos olen pahoittanut jonkun mieltä. Myös siitä tulee suru, etten voi aina vaikuttaa ympräillä oleviin ihmisiin, vaikka haluaisin, jos näen heidän voivan pahoin. Maailman ongelmat tekee surulliseksi ja lapsen kaltoinkohtelu. Voisin jatkaa listaa vaikka kuinka paljon, mutta ihan näin kotioloissa, niin olen sen henkinen ihminen että jos toisella on suru, niin jo se vaikuttaa minuun. 

– Mita asioita haluaisit muuttaa elamassasi jos voisit?

En ajattele noin, enkä katso taakseni. Vastaus siis: en muuttaisi mitään!

– Mitkä on parhaat ja huonoimmat puolet Suomessa/Helsingissä?

Huonot puolet : Pitkä, ankea ja synkkä talvi. 

Hyvät puolet: Ystävät, perhe, kahvilat, Bulevardi, stockmann, ravintolat, suomalaiset ihmiset ja suomenruotsalaisuus, kesä, kaunis Helsinki, Kaivopuisto, Mattolaituri, luonto, Helsingin pikku putiikit. 

– Voisitko kuvitella palaavasi Suomeen vielä?

Voisin <3 

– Mitä tekisit jos saisit tietää että sulla on vaan 5-vuotta elinaikaa?
Mulla alkoi valumaan kyyneleet tätä miettiessäni. Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu. Pyrin elämään jokaisen päivän ainutlaatuisena. Kotona jo isäni opetti että riitaisina ei saa mennä nukkumaan.
 
Jos minulla olisi 5 vuotta elinaikaa, niin haluaisin viettää mahdollisimaan paljon aikaa rakastavien/tärkeiden ihmisten kanssa ja tehdä heidän kanssaan ikimuistoisia muistoja. Haluaisin tehdä myös niin paljon asioita Lucan kanssa. Kehittää tiiviiseen tahtii kuva albumeita, jotta Lucalla olisi minusta/meistä paljon muistoja. <3
 
– Millaisia tavotteita sulla on vanhempana ja millaisena äitinä pidät itsees?
 
Pidän itseäni parhaana mahdollisena äitinä omalle pojalleni.
 
Olen rakastava, hellivä, pusuttelen ja halin paljon. Olen läsnä. Luca oppii kunnioittamaan vanhempiaan ja muita ihmisiä. Hän oppii myös olemaan kiitollinen asioista joita hän saa. Minusta on erittäin tärkeää, että jo pienestä pitäen lapsi oppii käyttämään sanaa KIITOS. 
– Millaisia asioita arvostat elämässä?
 
Arvostan rakastavaa perhettäni, terveyttä ja ihmisten rehellisyyttä. Arvostan sitä että pystyn nauttimaan pienistä asioista elämässäni ja saan niistä valtavan nautinnon. 
– Mitkä on sun luottovaatteita?
 
Musta löysä mekko, bootsit pienellä korolla ja musta Chanel. 
– Millainen olit kouluaikoina?
 
 
Olen aina ollut kiltti 🙂
– Millaisia asioita huomaat miehissä?
 
Olen hyvä ihmistuntija! Uskon huomaavani kaikki hyvät ja huonot piirteet, sekä menettelytavat/taktiikat, joita tyyppi käyttää eri tilanteissa.  
– Entä jatkuuko style by didem osio blogissa vielä ja tuleeko blogillesi facebook sivut?
 
Style by Didem osio jatkuu. Ehkä kuitenkin vasta sitten Suomessa. Tai ehkä mä toteutan sen täällä Jenkeissä jonkun frendini kanssa. 🙂 Blogillani on huonot fb sivut. Täytyy paneutua tohon fb juttuun joku päivä. Hyvä olisi tietenkin olla toimivat sivut.
 
– Millaisista korkokengistä tykkäät?
Korkeista koroista.
 
– Kuinka kauan kerkesitte tuntea miehesi kanssa ennenkuin huomasit olevasi raskaana?
 
Vuoden.
– Mikä on sinun, Lucan ja miehesi äidinkieli?
 
Minun on ruotsi, Lucan on ruotsi ja mieheni on suomi.
– Kuinka monta lasta miehelläsi on?
 
Luca mukaan laskien hänellä on 5 lasta.
 
– Minkä maalainen miehesi on?
 
Hän on suomalainen.
– Arvostelevatko ihmiset paljon suhdettanne?
 
Aivan varmasti. En välitä.
 
– Kuka on miehesi ja miksi hän ei näy ikinä blogissa? 
 
Hän ei halua näkyä. Blogi on mun juttu! Ei hänen tarvitse osallistua siihen muuta kuin tukemalla ja lukemalla postauksiani, niin kuin hän tekeekin. 🙂
– Mitä kohtia pidät itsessäsi ulkonäollisesti kauniina?
 
Silmät, nenä ja hymy 🙂
– Mitkä ovat tulevan kesän kuumimmat trendit?
 
Valkoinen, urheilullinen tyyli, trumpettihousut ja farkkutakit. 
– Haluaisitko tehdä työksesi stylistin töitä?
 
Kyllä, stylistin työ voisi olla yksi osa isompaa kuvaa.
– Mitä shampoota käytät?
 
Vaihtelee. Tällä hetkellä käytän Ogxn coconut milk shampoota. 
– Mitä hammastahnaa ja harjaa käytät?
 
Colgate Max fresh. Hammasharja vaihtelee.
– Kuinka usein peset pyykkiä normaalisti?
 
Joka toinen päivä.
– Mikä elämässä yleisesti on parasta?
 
Pienistä asioista nauttiminen. Nauraminen.
– Kotiäitiyden hyvät ja huonot puolet?
 
Olen löytänyt pelkkiä hyviä puolia. Johtuu varmasti siitä, että teen kotiäityden ohella siitä mistä pidän, eli kirjoitan blogia. Samaan aikaan toteutan siit itseäni ja luon “uraa”. Blogin kirjoittaminen ja muotiin liittyvät unelmat ovat hyvä tasapaino perus kotiäidin arkeen. Päivissäni on tarpeeksi vaihtelua.
– Millainen Luca on luonteeltaan, kiltti vai villi, puhelias jne?
 
Kaikkea noita 🙂 Lisäksi hän on valloittava, todella sosiaalinen, musikaalinen ja ulospäinkääntyvä herrasmies. 
– Kun tapasit miehesi tiesitkö heti, että hänellä on lapsia vai missä vaiheessa hän sen kertoi?
 
Kyllä hän kertoi sen heti. 
– Mitä muoti/naistenlehtiä luet?
 
Cosmon lisäksi luen Elleä, trendiä, me naiset, anna, gloria..melkein kaikki suomenkieliset naistenlehdet. Ulkomaalaisista selaan Voguen läpi.
– Luetko kirjoja ja jos niin millaisia?
 
Luen vähän kirjoja. Jos luen niin tykkään tositarinoista. Marianne Käckon Tapa minut Äiti – kirja on hyvä. Kirja on äidin kertomus tyttärestään, joka kieltäytyi syömästä. Suosittelen lämpimästi!
– Lempi lomamatkakohde ja suosikkimaasi, jossa olet käynyt (ei saa sanoa Suomea:))?
 
Ehkä Karibia. Suosikkimaa, jossa olen käynyt on Jenkit. 
– Mitä odotat tulevaisuudelta?
 
Onnellisuutta ja menestystä.
 
Haluaisin istua mieheni kanssa vanhuksina keinutuolissa onnellisesti vielä yhdessä, katselemassa kun lapsenlapset pyörii siinä ympräillä. 
– Paras kynsilakka merkki ja suosikki värisi kynsiin sekä varpaisiin on?
 
O p i – tuotteet. Kynsiin tykkään ranskalisesta manikyyristä ja varpaisiin punainen.
– Mottosi?
 
“Niin metsä vastaa, kuin sinne huutaa.”
 
– Kuinka usein käyt suihkussa/peset hiuksesi?
 
Käyn suihkussa päivittäin! Puhtaana oleminen on parasta. Pesen hiukseni joka kolmas päivä. 
– Onko oman lapsen hoitaminen mielestäsi rankkaa vai millaista? Ja miksi aikoinaan halusit opiskella sosionomiksi/Lto:ksi?
 
Lapsen kasvattaminen on antoisaa, haastavaa ja rankkaa. Oman lapsen kasvattaminen on ihan jotain muuta, kun se että kasvattaa toisten lapsia päiväkodissa.
 
Pidän lapsista ja minua on aina kiinnostanut lapsen kasvatus. Jos luokanopettajaksi olis voinut opiskella ruotsinkielellä Helsingissä, olisin hakenut sinne. Kuitenkin salainen intohimoni on liittynyt muotiin. Ennen opintojani olin pari vuotta päiväkodissa töissä. Olin hyvää siinä mitä tein ja halusin alkaa opiskelemaan alaa.
 
– Mitä aloja voisit vielä kuvitella opiskelevasi?
 
Muotiin ja brändäykseen liityviä.
– Haaveammatti kotiäitiyiden lisäksi?
 
Muodin parissa! Stylisti, bloggaaja, tyylillisesti inspiroiva, ehkä oma vaatemallisto..unelmia on 🙂
 
– Seuraava laukkuhaaveesi on?
 
Punainen Chanel klassikko.
– Parhaat kahvilat Helsingissä TOP3?
 
Mattolaituri, Bulevardin kahvisalonki ja Fazer.
– Mikä on/oli parasta Riihimäellä asumisessa?
 
Koti ja harrastukset. En koskaan ole käynyt kouluja Riihimäellä.
– Suosikki tuoksusi TOP3?
 
Therry Mugler: Alien
Tom Ford: Champaca
Gucci: Guilty
– Lempi värit vaatteissasi?
 
Tummat värit. Pidän myäs valkoisesta. 
– Shoppailetko ikinä miehellesi vaatteita?
 
Joskus.
– Paras TV-ohjelma?
 
Solsidan 😀
– Paras elokuva?
 
Joskus aikoinaan mulla oli pitkään lempparina Life as a house (Elämää rakentamassa) niminen leffa. Katson niin vähän elokuvia. Pidän paljon Aku Louhimiehen Vuosaari ja kasipallosta.
– Paras bändi?
 
Nyt kyllä pistit pahan. Olen kaikkiruokainen. Mulla ei ole lempibändiä.
– Paras ruoka? ja paras pizzamaku? ja paras virvokejuoma?
 
Yrttikasvikset, juurekset, pinaatti pähkinä juustosekoitus 🙂 Kala siihen päälle. Namm.
 
Paras Pizzamaku on pinaatti, tomaatti mozzarella pizza.
 
Normi kokis toimii aina!
– Mistä tietää olevansa rakastunut tai mistä itse tiesit?
 
Sen vain tuntee. 🙂
– Voiko ihmisiin mielestäsi luottaa?
 
Toivoisin että voisi. Luotan vain ihan muutamiin. 
 
Kaksinaamaisuutta ja mielistelyy näkyy aivan liikaa. Se on kuvottavaa. 
– Lempi vuodenaikasi?
 
Kevät/kesä.
– Oletko ikinä värjännyt hiuksiasi?
 
En.
– Kuinka paljon sinulla menee rahaa kk vaatteisiin/kosmetikkaan yms.?
 
Vaihtelevasti. Kosmetiikkaan minulla ei mene rahaa, mutta vaatteisiin kyllä. Sitä mukaa kun vaatteita lisääntyy, niin sitä mukaan annan vanhoja vaatteita eteenpäin. 
– Kuinka paljon juot vettä päivässä?
 
Unohdan välillä juoda vettä. Lämpimissä maissa kun janottaa, niin tulee juotua paljon enemmän. 
– Mitkä jutut ovat USA:ssa parhaita?
 
Yleisfiilis täällä on energinen ja elämänasenne kovin myönteinen. Ihmisten iloisuus ja hymyilevät suupielet tarttuu itseenikin. Californiassa tietenkin lämpö ja aurinko ovat vaikuttava tekijä.
 

 

15 Responses

 1. Kiitos hienoista vastauksista, Didem. Olet ihanan aito ja positiivinen. Sinun kohdallasi voisin sanoa, että sivistys ei tule yliopistosta, se tulee sydämestä. Puss&kram;)

  1. Kiva!
   Vastaan kaikiin kysymyksiin, mutta kerran. Eli jos luottomeikkejäni kysytään monessa kysymyksessä, niin en vastaa siihen kuin kerran. 🙂

 2. Jee mä niiiin tykkään lukea vastauksia kysymyspostauksiin 🙂 mahtavaa myös että oot vastannut ns henkilökohtaisempiinkin kysymyksiin!!

  1. Ja anteeksi jos mun kysymys aiheutti itkua tai surullisia ajatuksia.

   Meidän pitää olla vaa kiitollinen, joka ikinen hetki :)hihi

   Opin sun blogin kautta, ettei menis nukkuun riidoissa. Se kyll vie paljon voimia 🙂

   Kiitos Didiem vielä kerran!

 3. Kysytkö aina jos joku ihminen näkyy sun blogissa ja suostuuko kaikki mielellään?

  1. Joo kysyn. Harvemmin blogissani kuitenkin näkyy muita. Tulossa on streetstyle postaus täältä. Tähän mennessä jokainen on vastannut myöntävästi 🙂

 4. Oot niin ihanan aito ! rakastan sun tyyliä ja olet niin positiivinen. Näin sut itseasiassa viime kesänä Helsingissä ja silloin ajattelin, että onpa ihana ja jotenkin herttanen ihminen (vaikkei siis kahdenkesken puhuttu) ja nyt myöhemmin löysin sun blogin.. Kiva lukea sun elämästä tarkemmin ja kyllä pakko sanoa et välillä vähän kateeksi käy 🙂 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *