VIDEO #chanel #fiiliksiä #materialgirl

Olin kokonaan unohtanut tämän videon jonka nyt näette. Olin juuri avannut lahjapakettini ja sit menin autotalliin hakemaan autosta jotain. Olin niin innoissani laukusta, että otin sen mukaan autotalliin ja tein videon siitä ja fiiliksistä. 🙂

 Vähän hassua, mutta olin niin onnellinen laukusta. 

7 Responses

  1. Voi kun ootkin sööti videolla 😀 ! Tiedän tunteen kun joku vaate tai asust aiheuttaa ihan järjettömän riemun xD

  2. haha olipas jotenkin tosi ihana ja hassu video!:) onko muute tuo autotalli ihan vain teidän? ovatko noi kaikki autot siis ihan teidän omia?:) olis ihana saada postausta teidän talosta ja pihasta ja sisustuksesta muutenkin!

    1. Juuri näin, jokainen tyylillään. Mä pidän materiasta. En muuten varmaan kirjoittaisi blogia joka painottuu muotiin 😀 mutta onko se kaikki kaikessa? Se on asia erikseen.

      terkut #materialgirl 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *