VILLINÄ

Tänään on taas perjantai. Lomakin jo puolessa välissä. Käytiin tänään mieheni kanssa semi aikaisella aamupalalla Stockalla, jonka jälkeen alettiin hoitaa lahjaostoksia. Nyt on hommat hoidettu, koti siivottu (juoksin äsken ympäri kotia huonetuoksun kanssa) ja viikonloppu alkakoon. Tuoksut ovat osa minua. Oma hajuveteni on Therry Muglerin Alien, enkä voisi kuvitellakkaan elämää ilman tuoksuja. Sateen tuoksu on myös raikas ja mieluisa. Eikä mua edes haittaa että tällä hetkellä sataa. 

Kuvissa olen niin out of my comfort zone, ainakin pukeutumisella. Hello John Lennon & Yoko Ono. Hippie chic ei ehkä ole mun juttu, mutta mökillä oli kiva olla villi ja vapaa “peace out” moodilla. 

Hyvää viikonloppua ja olkaa hyviä toisillenne. pus.

“There are no women who do not like perfume, there are women who have not found their scent.”

             – Marilyn Monroe

                           Housut/Nelly.com (gifted), Aurinkolasit (gifted), paita (unknown Jenkeistä)

3 Responses

  1. Jälleen aivan ihana asu Didem! Minullakin mökkiviikonloppu edessä vähän sateisemmissa merkeissä, joten olisiko sinulla jotain kivoja vinkkejä ajankuluksi tai ylipäätään olisi kiva kuulla sinun mökkipäivistä/rutiineista. 🙂

  2. Älä, älä hyvä ihminen suihkuttele mitään kemikaaleja ilmaan kodissasi… saatat katua myöhemmin ja etenkin kun sulla on lapsi. Tuoksuille kun herkistyy helposti! Itse en voi käyttää esim. suihkutettavaa deodoranttia ja muidenkin suihkutettavat ärsyttää hengitysteitä. Hyttysmyrkyn haju tekee todella oksettavan olon. Olen ollut hajuveden suurkuluttaja ja siitä johtuu nämä!

    Arkena ei mielestäni tarvitse kylpeä hajuvedessä, puhdas ihminen ei haise pahalle. Puhdas koti ei haise pahalle. Pese lattiat, matot, tekstiilit, siitä tulee jo hyvä tuoksu. Mieluummin luomu ja 2 krt suihku päivässä kuin katkupilvi ja deodorantti (jonka sanotaan aiheuttavan rintasyöpää).

  3. Onpa hauska asu! 🙂
    Ja muuten,en tiedä tunsitko Sharonin bloggaaja kaveria,joka menehtyi toukokuussa,mutta olet varmasti ollut Sharonin tukena. Läheisen itsemurha on kova paikka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *