VUODEN 2015 TAVOITTEET JA TOIVEET

Hyvää Uutta Vuotta Jokaiselle Teistä <3

“Tuokoon tämä vuosi meille kaikille onnea, voimaa jaksaa elämän iloissa ja suruissa! Avarakatseisuutta ja toivoa, ennen kaikkea kuitenkin rakkautta elämään. Rakkautta itseensä ja läheisiin, sekä uskoa ja rehellisyyttä itseensä  ja muihin.”

Systeriltä lainattu teksti. Hienosti sanottu ja ajattelen itsekkin niin. <3

Nukuin eilen kun vuosi vaihtui. Tänä vuonna en kilistellyt shampanjalla, vaan finrexillä hunjan kera 😀

5 päivään en ollut kunnolla nukkunut ja viime yön nukuin kun pieni vauva. Oon vielä ihan tukossa, mutta kuumetta ei ole.  Tänään voisi jopa kilistellä jonkun kanssa 😉

Mulla on kaikenlaisia tavoitteita tälle vuodella, en tykkää lupailla. Erittelen tavoitteeni ja toiveeni 4 eri kategoriaan.

TERVEYS

Opettelen pitämään vielä paremmin huolta terveydestäni. Minulla on taipumus menettää ruokahaluni stressin vuoksi ja painoni joka muutenkin on jo alhainen tippuu sitten entisestään. Joten yritän olla stressaamatta. Viime vuosi oli aika sellainen “odottelu” vuosi monella tapaa meidän perheelle, mutta uskon että nyt alkuvuoden aikana monikin asia muuttuu ja ratkeaa meillä. 

Haluan kiinteyttää peppuni joten kevät tulee olemaan täynnä innokasta pakaratreeniä 😀

Meinaan lopettaa marmorikakun syömisen. Sveitsissä meidän lähikaupasta saa parasta marmorikakkua. Se on tosi hyvää kokiksen kanssa. Laitan sen aina pakkaseen ja syön pelkästään kakun kohmeiset pohjat! (kuulostan todella omituiselta)

PARISUHDE & YSTÄVÄT

Koska olen tunneihminen, enkä todellakaan mene järki edellä silloin kun on kyse mun parisuhdekiemuroista etc. niin haluaisin opetella hillitsemään itseäni. En tiedä pystyykö siihen omin avuin, mutta ajattelin kokeilla. Eli kun mieheni haluaa että jätän hänet rauhaan (kun meillä riitaa) niin mun pitää kunnioittaa hänen päätöstään, enkä jäädä jankkaamaan ja itkemään kuin rikkinäinen kasettisoitin hänen korvansa juureen, koska se on todettu satoja kertoja että se vaan pahentaa tilannetta.

Tavoitteeni on myös antaa ystävilleni enemmän huomioo, laatuaikaa ja läsnäoloa. Uskon että se toteutuu tänä vuonna paremmin. <3 Tänä vuonna haluan tehdä jonkun tyttöjen reissun.

BLOGI

Toivon että blogini tulee kehittymään ja räjähtää kunnolla tänä vuonna. Mulla on pieni kutina siitä että jotain isoa tapahtuu 😀 aika itsevarmana sanon näin, mutta kukaan ei estä haaveilemista. 😉 Mä ainakin innostun siitä kun ihmiset puhuu haaveistaan.

Toivon että vuoden aikan opin ymmärtämään työkaluani paremmin. Kameran käyttö on mulle iso kysymysmerkki. 

Toivon myös että saisin hankittua Suomesta itselleni vakkarikuvaajan, jonka kanssa pääsisin tekee mageita juttuja.

Tavoitteeni on tietenkin olla inspiraationlähde täysin omana itsenäni ja tyylillä jonka omistan. Toivon että vanhat lukijani pysyy mukanani ja myös että MyCosmon myötä saan paljon uusia lukijoita. Huomaan että olen jo saanut! Se tuntuu hienolta.

Mitä myös aijon järjestää tänä vuonna niin on blogitapahtumia lukijoillani. Joko blogikirppis..jossa tietenkin tarjolla shampanjaa :)) , tai joku tapaaminen vaikkapa brunssin kera. Katsotaan 🙂 

MINÄ

Minulla on paljon kehitettävää jotka liittyy työhön. Esimerkiksi sähköposteihin vastaaminen!!!! Olen ehkä maailman huonoin ja hitain vastaamaan. Välillä en edes katso sähköpostejani pitkiin aikoihin :// Tämä johtuu siitä että en ole koskaan aikasemmin tarvinnut sähköpostia näin paljon. Vuoden aikan mua on eniten käynyt sääliksi Jaanaa (hope luet tän postauksen) nytkin on jäänyt vastaamatta sulle. Palaan asap! <3

Tavoitteeni on kuunnella omaa kehoani ja sydäntäni. Huomenna mulla on SPA päivä Kämpissä ja meinaan nauttia rentouttavasta hieronnasta.

Aina ei tarvitse jaksaa kaikkea ja olla kaikkialla. 

Välillä minäkin olen kovin epävarma itsestäni, muista ihmisistä. Myöskin tietyt tilanteet voivat tehdä minut epävarmaksi. Pyrin antamaan kaikille uusille kuitenkin mahdollisuuden. Pyrin myös ymmärtämään ihmisiä, jotka eivät ajattele kuin minä ja ole samantyyppisiä kuin minä. En kuitenkaan tule miellyttämään ketään ja epärehellisten ihmisten kohdalla sympatiani ei ole suuri. 

Aina voi myös olla vielä parempi ÄITI <3 Uskon että Lucan kanssa tulee olemaan hurjia hetkiä. 

Kuvat/Stephanie Wardi

 

 

8 Responses

  1. Minäkin tulen mielelläni mukaan, jos järkkäät jonkun blogitapaamisen. 🙂 Ihanaa alkanutta vuotta!

  2. Kuulostaapa hyviltä tavoitteilta! Oikein ihanaa uutta vuotta Didem! <3 Vaikkakin vähän myöhässä toivottelenkin 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.