WEDDING FEVER & vauva.fi

Tämä palatsi vei mun sydämen. Istanbulin Kempinskissä järjestetään paljon upeita tilaisuuksia ja häitä. Astelin portaita alas enemmän rokkipimun kuin morsiamen näköisenä, mutta myönnän että hetken aikaa siellä ylhäällä seistessäni, kaunista auringonlaskua katsoessani ja omaa kultaa miettiessäni, tuli sellanen fiilis et voi jos just silloin siinä hetkessä olisin astellut portaita alas kaunis yksinkertainen häämekko päälläni mieheni kanssa. Se fiilistely jäi lyhyeksi, koska aurinko laski nopeasti ja hotellin shisha lounge houkutteli luokseen. Lasi shamppista, shisha ja pähkinöitä. 

MUTTA..:) jos joskus mennään mieheni kanssa naimisiin, niin en oikeasti edes tiedä missä, minkäkokoiset ja minkätyyppiset häät haluan. Ennemmin ehkä idylliset puutarhahäät yksinkertaisiella dekoreella (väri valkoinen) kuin romanttiset rantahäät. Ei mitään jäykkiä juhlia, vaan rennot bileet laadukaan livemusan kera. 

Häämekkoni upeuden salaisuus piileisi sen yksinkertaisuudessa. 

Vauva.fissä kirjoitellaan miksi emme ole naimisissa ja kuinka jään tyhjän päälle jos erotaan? Tämäkin keskustelu vain sen takia, koska kyseessä on varakas mies. Jos olisin yhdessä ihan tavallisen duunarin kanssa, niin ketään ei kiinnostais toi aihe. 😉 Koska jotkut teistä on huolissaan kuinka tulen pärjäämään, niin oikein hyvin (vaikka emme olisikaan naimisissa). Vaikka jotkut varmaan toivoisikin että jäisin tyhjän päälle. Miten joku (eli minä) voin aiheuttaa noin agressiivisia tunteita joitain ihmisiä kohtaan. Minulle täysin tuntemattomia tyyppejä, tai who knows..ehkä joku katkera exä siellä haukkuu, mut siis näin yleisesti niin aika raskasta touhuu. Mä en ainakaan jaksais laittaa energiaa johonkin toisen ihmisen elämän spekuloimiseen, haukkua häntä anonyymisti netissä ja toivoo hänelle vain huonoa tulevaisuutta, oli kyseessä sitten joku tuttu, puolituttu, pahin viholliseni tai random tyyppi. Mulla tulee paha mieli siitä että pyöritään negatiivisessa ympyrässä, jossa haukkuminen ja ilkeily on se juttu. Täytyy olla todella paha mieli jollain. 

Yksi frendi (miespuolinen) kysyi minulta kun juteltiin jostain (taihän oikeastaan totesi), että miksi naiset eivät oikeasti ole tuolla korkeissa johtavissa asemissa ?!

– Koska mies hakee vertaisistaan tukea, haluaa jakaa ja verkostoituu. Mies haluaa tukea muilta ja myös itse tukea muita, mutta nainen sen sijaan kokee muut naiset uhakseen ja haluaa varmistaa ettei kukaan muu lähellä pärjää. 

Toi on varmasti totta. Ei saa kuitenkaan yleistää. Bisnestä tekeviä ja muita naisia kannustaviakin naisia löytyy rutkasti. Minkälaisia kokemuksia teillä on?   

No mutta ihanaa lauantai iltaa missä ikinä olettekin. Mä oon edelleen mökillä 😀 ja se on jo aika hurjaa. Elämäni pisin aika mökillä menossa, eli viikko. 😀  Pus <3

                             Shortsipuku & korot/Nelly.com (gifted), Nahkarotsi/ZARA, laukku/Chanel

Kuvat/MVR

13 Responses

 1. Waude! Aivan mahtavia kuvia ja ai että olet kaunis! Ja jälleen kerran mahtavia sanoja, täysin samaa mieltä! Nauti Didem mökkeilystä ja suomen kesästä 🙂

  1. Nautin, kiitos 🙂 Just tulin saunasta ja nyt pötköttelen sohvalla.

   Hyvää yötä <3

 2. Taidat painostaa avimiestäsi naimisiin menolla kun näin vihjailet täällä blogissakin asiasta ja olet sanonutkin että miehesi lukee tätä. Mutta painostamalla avio ei tuu kestämään ja vaikuttaa vähän siltä, että miehesi on enemmän kuin tyytyväinen parisuhteenne statukseen nyt, jos olisi halunnut naimisiin niin kai olisi jo kosinut? Ehkäpä hän tietää että avio ei loppujen lopuksi muuta mitään, se on vain nimi virallisissa papereissa, teillä on kuitenkin paljon pysyvämpää eli lapsi.

  1. Mä oon tällainen yliromantikko ja minusta on kiva jakaa eri fiiliksiä kanssanne, ilman mitään taka-ajatuksia. Se nyt olis aika traagista jos tällä tavalla painostaisin miestäni naimisiin?! Niin deepiksi se mun häähetki niillä portailla ei mennyt 🙂

   Ajattelen itsekkin (kuten myös mieheni) että avio ei muuta mitään, enkä edes mieti mitään virallisia papereita. Minusta olisi ihana vaan laittaa se hääpuku päälle. 🙂

   Hyvää yötä <3

   terveisin, 28 v. lapsenmielinen ikiromantikko

 3. Minä olen menestynyt nainen urallani ja ympäröinyt itseni menestyneillä NAISILLA jotka kannustavat ja iloitsevat toisten saavutuksista. Me luomme verkostoa lähinnä naisista koska kyseessä on kauneusbisnes. Ei voi yleistää naisia tässä asiassa. Tiedän todella paljon kateellisi miehiä jotka puhuvat pahaa toisistaan ja haluavat toisille vain huonoa. En ole koskan kaivannut miehiä ympärilleni urani etenemisessä ja olen elämäni työskennellyt vain naisten kanssa ja heidän kanssa tulen erittäin hyvin toimeen. En ymmärrä taas naisia jotka aina haukkuvat ja on sitä mieltä, että naisten kanssa ei voi bisnekset toimia. Silloin on valinnut ympärilleen aivan väärät naiset. Elämä on koko ajan valintoja täynnä…

  1. Hei Kaisa ja hyvä kun kirjoitit, koska ei todellakaan voi yleistää naisia tässä. Kävinkin lisäämässä tekstiin sen että tätä ei voi yleistää. Se on tärkee pointti. Hieno ura tarina sinulla.

   Tästä aiheesta olis mukava saada keskustelua ja samankaltaisia tarinoita myös muilta naisilta. Miksei miehetkin voisi osallistua..en vaan usko että hirveän moni mies tätä blogia lukee 😀

   Haluaisin täysin puolueettomana lukea miesten sekä naisten kokemuksia tuosta aiheesta.

   xx

 4. Aivan upeita kuvia, ja niin ihanan näkönen toi paikka! Olet kaunis!! Tulee kyllä paha mieli noitten ihmisten puolesta jotka viittii kirjottaa noin julmasti. Se kertoo enemmän niistä ihmisistä, ettei oo kaikki hyvin kuin susta! Oot ihanan itsevarma nainen, kaikki sais ottaa mallia! <3 mukavaa mökkeilyä! 🙂

 5. Sanotaanko näin, että monesta asiasta olen kanssasi erimieltä.
  Korvaani kuulostaa kuitenkin todella pahalta jos anonyymisti netissä haukutaan ja vieläpä tuollaisilla ilkeyksillä. Älä tuhlaa aikaasi tuollaiseen roskaan, vaan tee sitä mistä nautit..! Ja jossa olet hyvä ja tuotat iloa/inspiraatiota muillekin, kuten tämä blogi ja sen kauniit kuvat kauniista ihmisestä eli sinusta. Kaikkea hyvää Didem !
  T. Vastarannan kiiski 😀

 6. Upeita kuvia! Sun jalat vaan jatkuu ja jatkuu! Anonyymit haukkujat menee mulla kans yli hilseen, koita olla välittämättä. Itsekin romantikkona tiedän miten tollaset ajatukset ja haaveilut parantaa päivää ja tulee hyvälle tuulelle. 🙂

 7. Onpa sulla kauniit, sirot nilkat. Kade olen (positiivisesti). Harmi, että sua mollataan nettifoorumeissa ihan hassujen asioitten takia. Kateellisuus kai useimmiten takia. Mukava elämähän teillä on yhdessä, ja miehesi kuulostaa siltä, että ei jättäisi sinua pulaan vaikka joskus eroaisittekin (toivottavasti ette). Sinulla on myös vahva tukiverkosto, joten aivan varmasti pärjäisit yksinkin.

  Avioliitosta olen kyllä sitä mieltä, että se ehdottomasti muuttaa asioita ja suhdetta varmemmaksi ja vakaammaksi. Ei ole yhtä helppoa lähteä siitä pois ja avioliitto on jo historiansakin takia paljon vahvempi liitto kuin avoliitto. Minulla oli ihan erilainen yhteenkuuluvuuden tunne, kun menimme naimisiin mieheni kanssa, vaikka kaikki oli kunnossa sitä ennenkin:)

 8. Ihania kuvia ja tuosta vauva sivusta, plääh. Kateelliset huutelee ja karavaani kulkee. Voi kun ne siellä kirjoittelevat ihmiset käyttäisivät senkin ajan jonka käyttävät toisten haukkumiseen niin itsensä sivistämiseen tai vaikkapa lukemiseen/opiskeluun.

 9. Olet nuori, kaunis ja trendikäs. Tykkään blokistasi, se on raikas, tyylikäs. Ihmiset/ nämä anonyymit tyypit ovat vain kateellisia sinulle. Tiedän tunteen, tuollainen on kauheaa… Älä välitä, nauti elämästäsi, perheestä ja romantiikasta… vaaleanpunaisia ajatuksia ei ole koskaan liikaa.. kaikkea hyvää…;)

 10. Jos olisit yhdessä perusduunarin kanssa, sinun itsesi olisi ehkä pakko hankkia tuloja ja elää ns. penniä venyttäen. Toisekseen perusduunarin kanssa eläisit ihan peruselämää ilman luksusta, “tiputus” eron jälkeen ei olisi niin suuri. Siitä ehkä enemmän kyse.

  Naisten vähyys johtoasemassa johtuu paljolti (ihan tutkimustenkin mukaan) siitä, että naisen urapolku on jo perhesyistä erilainen, nainen ei pysty alusta asti panostamaan uraan 100%, vaan panostusta vähentävät perheenperustaminen ym. Toisekseen ei liene ihan tuntematon juttu, että miehen euro on naisen 80 senttiä.. vähän samasta asiasta kyse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *