YOUR FLIGHT IS DELAYED

Inspiraatio, inspiration, inspiration också på svenska. 

Sana, joka yleensä on puolellani. Ystäväni. Olen taitava repimään inspiraatiota mitä ihmeellisimmistä asioista, jos on pakko. Johtuu varmaan vilkkaasta mielikuvituksestani. 
Juuri nyt yritän etsiä ystävääni. Eipä ole näkynyt koko päivänä. Tiedän varmaankin syyn. Ollut ihana viikko täällä ja nyt on tosi kova ikävä Mikkoa. Olen itkenyt ikävää lentokentän invavessassa ja tallustellut aurinkolasit silmillä sisätiloissa (itku aiheuttaa silmäpussit). Istun siis Malagan lentokentällä. Takana on 5 tuntia istumista ja edessä vielä 6 tuntia. Tyhjyyteen tuijottaminen liian kauan, alkaa pikku hiljaa ahdistaa. Missä se inspiraatio, luovuus ja ahkeruus, jota suunnittelin jo eilen, on nyt? Tulehan nyt esille sieltä piilosta. Edessäni lepää läppärini, jonka kanssa haluaisin tehdä nyt just yhteistyötä. 

Lentokentän seinät ja tapetit ovat myös tulleet tutuiksi. Tällä hetkellä seinää koristelee tapetti, jossa on porkkanoita ja kanankoipia. 🙂 Et sillälailla. Tämän tekstin alussa olin aika vakava ja turhautunut, mut nyt alkoi vähän jopa hymyilyttää. Ehkä ne seinässä olevat kanankoivet tekivät taikansa. 
Vaikka pidänkin lentokentillä hengailusta, niin näin pitkä aika Malagan kentällä, menee liian tylsäksi. Varsinkin kun netin toiminen on tällaista arpapeliä. Välillä skulaa, välillä ei.

Mistä sinä haet/saat inspiraatiota? 
– Silloin kun itselläni on hyvä mieli ja vahva olo, saan inspistä vaikka mistä. 
 
"You are your inspiration. You are your solution. You are your motivation."

Sain äsken sähköpostia. Finnair customer Service. Your flight is delayed! Screw you I say. 
Syön myös pizzaa, jossa on ihan sikana juustoa, joka on varmaan täysin suolaton, koska pizza ei maistu millekkään. Ei hyvälle. Ei pahalle. Ei millekkään. 🙂

Hyvää viikonloppua! 😀

xx Didem

5 Responses

 1. Olen niin monet kerrat odottanut Malagan kentällä lentoa Suomeen, varsinkin Finnairin yölento on ollut jostain syystä usein myöhässä. Tiedän miltä sinusta tuntuu, tsemppiä.

  Ihanat kuvat sait taas meille ihailtavaksi. Kiitos niistä!

  1. Just se lento on nytkin myöhässä ?
   Meinaan nukkua koko lennon. Onneksi saan unta lentokoneissa. Harmi vaan että mulla keskipaikka ? Haha ja mun pää heilahtelee miten sattuu kun nukun.

   Kiitos kivasta kommentista. 🙂

   Xx

 2. Onpa ikävä odotella noin pitkään. Tykkään itsekin lentokentillä hengailusta, mutta rajansa kaikella. Miksi muuten elätte eri maissa nyt, jos saa udella, ja kuinka pitkään on tarkoitus jatkaa näin? Ei varmasti kivaa.

  Kauniita unia koneeseen!

  1. Kiitos 🙂

   Miehelläni duunijuttuja Espanjassa. Mä haluan olla Suomessa. Toistaiseksi näin. Onneksi kesä tulee pian, niin sit ollaan kaikki taas yhdessä pitkään. 

   xx Öitä 😀

 3. “yökamala” tarkoittaa Malagan yölentoa sillä reitillä usein lentävien keskuudessa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *