10 MINUTES PHOTOSHOOT

 

Kuvat Angelina Ilmast

 

Tämän päivän kuvaksiin käytettiin noin 10 minuuttia aikaa. Varsinainen tehotiimi.

Nyt nukkumaan, sillä 06.00 taksi hakee minut kotoa ja lähden Nelly.comin kanssa 24 tunnin minireissulle Etelä-Ranskaan. Seuraa juttujani myös instagramin puolella @bydidem !!!

Palataan ja hyvää yötä <3

xx Didem

10 Responses

 1. Ihanat kuvat susta ja lucasta!! ❤ oot ihan mahtava äiti, toivottavasti itsekin saan joskus olla. Haluun olla yhtä hyvä ? ja mahtavaa, että pidät itsestäsi myös huolta äidiksi tultua, tuntuu että niin monilla repsahtaa täysin kun lapset on hankittu… itse haluan kyllä tässäkin asiassa olla kuten sä. Oot upea! ? ja luca kasvanut ihan silmissä!

  1. Tuontasoinen henkilöpalvonta ei mun mielestä ole kovin hyvästä. Didemin äitiydestä et tiedä muuta kuin mitä hän on julkisesti halunnut kertoa.

   1. Oon tehny kesätöitä aspassa ja voin kertoo että jäätäviä itseään laiminlyönneitä äitejä nähneenä nään kyllä jos joku on freesi ja vastuullinen. Ja D on kirjoittanut arvoistaan äitinä, jaan ne täysin. Rajat asetetaan ja lasta rakastetaan. Luca on ihana lapsi jolla on upea äiti. Sen näkee kyllä välittääkö lapsestsan. Trust me. ihailen didemiä äitinä ja naisena. En palvovasti, vaan ihaillen. Vähemmän tervettä on monien kanssakommentoojien viestit :Dd

 2. Muistan ne prinsessa-postaukset, ja sen miten kehuit kuinka miehesi maksaa kaiken ja sinä palvelet häntä. Taisi pilkka osua omaan nilkkaan loppujen lopuksi? En ikinä muutenkaan käsittänyt, miten joku voi mitata rakkautta rahassa. Anyway, toivottavasti opit jotain tästä, ja osaat ajatella nyt yh-äitinä kunnioittavammin naisista jotka elättävät itse itsensä, kouluttautuvat jne.!! Et oel maailman napa, harva tietää kuka edes olet. Lycka till!!

  1. Kannattaa varmaan opetella lukemaan jos ei erota sarkasmia, ironiaa tai muita ei-niin-kirjaimellisesti otettavia tekstejä… parisuhteestaan saa nauttia ja todella tyylitöntä tulla kettuileen toisen erosta. Jos nyt ihan tarkkoja ollaan, niin sinua oona, me ei tunneta (hyvä niin) mut didem tunnetaan. Ja on muuten potenssiin miljoona edustavampi ja parempi äiti kun moni muu tyhätasku yh-mamma. Ja jos nyt on jäänyt business maailman lajit epäselviks, niin tällaisella blogilla tienaat parhaimmillaan enemmän kun moni ekonomisti. Laske siitä ennenkö huutelet ettei didem elätä itseään. Ja mitä se sulle kuuluis jos joku elää toisen rahoilla? Rahalla saa ja hevosella pääsee. Kokeile säkin. Ei sit tarvii katkeroitua kommenttiboksissa oman elämän ongelmissaan. 🙂

  2. Mikä pilkka? Didem ei ole pilkannut ketään. Sinä sen sijaan ivaat ja pilkkaat. Ja sen kohtaat kyllä vielä itse elämässäsi.
   Ei ole mitään väärää siinä, että iloitsee kaikesta ihanasta, mitä on saanut. Mutta avoimuudella ottaa aina riskin, että ilkeät ja kateelliset ihmiset haavoittavat. Silti avoimuus on vahvuutta.
   Ja Didem tulee olemaan entistäkin onnellisempi ja vahvempi.

 3. Ihmisen freesiys ja lompakon suuruus ei kerro vastuullisuudesta ja hyvästä äitiydestä mitään kuten ei myöskään se onko yh vai parisuhteessa. Didem olet paras äiti omalle lapsellesi ja toivottavasti saat tulevaisuudessa hyvän perhekeskeisen miehen itsellesi mikäli se on toiveesi, sinä pärjäät hienosti! 🙂 <3 t. Kahden lapsen äiti joka ei ole aina freesi, jonka lompakko on melkoisen tyhjä, joka on lapsien isän kanssa yhdessä ja on vastuullinen ja paras äiti omille lapsilleen 😉

  1. Samaa mieltä, freesiys tai laittautuminen eivät kerro ihmisen sisimmästä ❤ t. maalaistunut kaupunkilainen, joka oli just lökähousuissa ja retkupaidassa naapurien ja koirien kans seurustelemassa 🙂

   1. Sinulla ei olekaan muotiblogia ja kukapa niitä kuvia haluaisi edes nähdä “lökähousuista ja retkupadasta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.