HELSINKI, YOU ARE SO PRETTY!

 Kuvat Angelina Ilmast

 

Kaupunki on herännyt talviuniltaan. Ah, miten kaunista seurattavaa onkaan hyväntuuliset ihmiset kaduilla ja terasseilla, lapset leikkipuistoissa ja iloiset hymyt jäätelökioskin jonossa, nuoriso ja nuoret parit. Tämä viikko on ollut melko kiireinen ja sama tahti jatkuu vielä ensi viikon. Olen jättänyt puhelimen pois aina hetkeksi ja viettänyt enemmän sitä omaa analogista aikaa.

Käytiin Lucan kanssa lastenlääkäri Pikkujätissä alkuviikosta tsekkaamassa yleiskunto. Otettiin samalla kaikki kokeet. Luca on nimittäin alkuvuodesta saakka valitellut vatsakipua ja päänsärkyä. Nyt oireet ovat kasvaneet ja kivut pahentuneet. Päiväkodistakin on muutamia kertoja soitettu ja mainittu asiasta, joten nyt oli korkea aika käydä tsekkaamassa tilanne. Tiistaina käytiin labrassa ja verikokeissa ja tehtiin kokonaisvaltainen tutkimus ja nyt sitten odotellaan vastauksia, että mistä päänsärky/vatsaoireet johtuu ja onko yhteyksiä esimerkiksi keliakiaan. Luca on kyllä herkkä ja aistillinen poika, niin mietin voiko tämä johtua myös henkisistä asioista, muutoksista elämässä. Lucan päänsärky ajoittuu yleensä iltaan. Hän kertoo minulle, että on outo tunne päässä.

Tuleva viikonloppu menee osittain lapsimessuilla, jossa Luca tulee olemaan kaikkina kolmena päivänä mallina Gugguu-näytöksessä. Messuilla on kaikkea kivaa ohjelmaa lapsille, joten suosittelen lämpimästi tätä lapsiperheille. Hyvä ohjelmanumero viikonlopulle 😉 Lauantaina olisi yhdet synttärijuhlat myös tiedossa.

Olin alkuviikosta myös mtv:n tilaisuudessa, johon kuului 20 minuutin hieronta. En ole ollut pitkään aikaan näin jumissa. Niska- ja hartiaseutu saa eniten damagee, kun istun päivittäin monta tuntia koneella. Työasentoni, ei ole kaikista ergonomisin. Ajattelin, että varaan ajan urheiluhierojalle, jotta saan lihasjumit auki. Keskiviikon 90 minuutin Hot jooga auttoi onneksi kipuihin.

Nyt on pakko mennä nukkumaan. Meidän pitää olla huomenna 8 aamulla messukeskuksessa harjoituksia varten 🙂

PS. Myyn tämän kuvissa näkyvän mekon (Zara), joten jos kiinnostaa, niin laittakaa minulle Instagramin puolella viestiä. Mekko oli ensimmäistä kertaa päällä tänään ja valitettavasti se on liian iso minulle, vaikka onkin 34.

xx Didem

10 Responses

 1. Oi, ihana mekko! ? saattaa vaan olla siis minullekin iso…. :/ ja tsemiä lucalle ❤ toivottavasti ei mitään vakavaa!

 2. Miten se punkkijuttu? Eiks Lucasta löydetty punkki kun te olitte Jenkeissä. Se kannattaa mainita lääkärille. Punkeista voi saada ikäviä tartuntoja, joten kannattaa tarkistuttaa aivokuume ja borrelioosi, siinä on outoja oireita.

 3. Hei. Voi hyvinkin olla että perhesuhteen muutokset vaikuttavat. Joten siihen onneksi auttaa aika ja se että olet noin upea äiti. Kummityttöni, 9v, alkoi pyörtyilemään päänsäryn lisäksi vanhempien erotessa. Mitään ei löydetty vaikka kaikkea jo pelättiinkin. Nyt tyttö voi hyvin kun on huomannut, että äiti ei ole kuitenkaan häntä jättämässä. Ja elämää rullaa mukavasti pikku perheenäkin. Ihanaa, leppoisaa kesää teille❣️

 4. Niin kauniita kuvia <3 saanko kysyä minkä kokoiset linssit Ray-Ban aurinkolaseissasi on 55 vai 58? Mukavaa kevättä!

 5. Voi pientä Lucaa! Toivottavasti asia selviää pian <3 Epätietoisuus on aina se kaikista vaikein ja pelottavin 🙁

  Kertoisitko mistä instassa näkyvä värikäs ("violetti") mekko on? Sen u p e a ! Siis siinä jäätelökuvassa ?

 6. Omalla lapsella on myös taipumusta mahakipuun/päänsärkyyn/huonoon oloon. Itsellä paha niska-hartiajumi.

  1. En usko että huono ergonomia on erityisen selkeä syy niska-hartiajumiin ainakaan itsellä, jonkinlainen henkinen jännitys sitä aiheuttaa.

 7. Lapsellakin voi olla migreeni. Se aiheutta kiputuntemuksia pään lisäksi vatsaan. Migreeni on koko kehon sairaus, ei vain päänsärky. Ylensää taipumus siihen on perinnöllistä.

 8. Hei ihanat noi aurinkolasit! Mikä malli ja onko noi mustat vai ruskeet? Kiitos 🙂

 9. Tää ei nyt liity mitenkään aiheeseen, näytät nykyään niin paljon paremmalta mitä ennen. Saako kysyä että paljon painat nykyään. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *