14 TUNTIA UNTA

 

 

 

Olen kuin uudestisyntynyt! Menin eilen nukkumaan kello 16 ip ja heräsin tänä aamuna joskus seiskalta. Olen nukkunut yli 14 tuntia pehmeässä sängyssä. Heräsin kerran syömään suklaakeksiä ja juomaan vettä, jonka jälkeen olin taas sikeässä unessa lämpimän peiton alla. IHANAA! Kyllä se vaan on näin, että kehomme ja mielemme kertoo meille, kun on aika pysähtyä. Unenpuute ja ylikierroksilla käyminen on todella rasittavaa. Lähes puoliväkisin painoin pääni tyynyyn eilen keskellä päivää, mutta kun mietin lopputulosta, niin ehkä paras teko vähään aikaan 😀

Asutaan vielä tässä Shore hotellissa. Hotellin paras ominaisuus on sijainti ja meidän huoneemme näkymät. Tästä on helppo lähteä lapsen kanssa rantakadulle kävelylle tai promenadelle kiertelemään ja leikkimään. Minä kun en halua ajaa täällä, niin sijainnilla on iso merkitys. Pitäisi ehkä vain alkaa ajamaan ja unohtaa ne hullut kuskit, joita täällä on. Pelkääminen ei auta, vaikka on tässä hyvätkin puolensa. Kun liikun yksin, niin käytän uberia, jolloin minun ei tarvitse miettiä parkkeeraamista ja matkan aikana voin vain katsella ulos ikkunasta. Uber on halpa, nopea ja kätevä väline liikkumiseen. Tykätään myös perheen kanssa ajella eri alueilla ja katsella vain maisemia.

Santa Monica Place (ostoskeskus) on suoraan hotellimme takana. Sen lisäksi, että siellä on kivoja kauppoja ja jouluisa tunnelma, niin siellä on myös food court, jossa sijaitsee Lucan yksi lempileikkipaikoista. Muistan kolme vuotta sitten, kun Luca oli vielä vaunuissa, niin käveltiin kotoa aina promenaden läpi tuonne kauppakeskukseen viettää aikaa. Minä hain itselleni kahvin ja valitsin hyvän pöydän leikkipaikan läheltä, jotta pystyin samaan aikaan kirjoittamaan blogia ja seuraamaan Lucaa.

Bongasin eilen Caroline Dauerin instagramista niin ihanan kaupan (@elysewalker) ja kävin eilen checkaa mestan. Liike myy luksusbrändejä kuten Gucci, Saint Laurent, Balmain, Isabel Marant etc..

Lucalla menee hermot odotteluun, niin laitan läppärin nyt kiinni ja koitan ilalla taas päivittää tänne. Luca hokee minulle vihaisena, miksi elämä on näin rankkaa 😀 kun hän joutuu odottamaan minua koko ajan.

Palataan!

xx Didem

3 Responses

  1. Moikka! Muistan, että joskus kauan sitten kirjoitit kulmien lankauksesta ja siis haluisin kysyä oletko löytänyt jonkun paikan Helsingistä, mitä voisit suositella? Ps. rakastan näitä kuvia

    1. Moi ?

      Joo niin olen kirjoittanut. Monta vuotta kävin lankauksessa, mutta nyt en ole vähään aikaan enää käynyt, kun olen ”kasvattanut” kulmiani! Helsingissä käyn itäkeskuksessa sellaisessa paikassa kun Salon Reza ????

      xx

  2. Moikka! Ihan pakko kommentoida vihdoin ja viimein. Oon seurannut sun blogia jo pidemmän aikaa ja ihan pakko ylistää miten oot pystynyt pitämään blogin tosi aitona ja ajankohtaisena. Liian monessa blogissa nykyään näkyy pelkästään yhteistyöpostauksia, joissa väkisin ylistetään sitä sun tätä tuotetta puhumattakaan puolenvuoden takaisista ajastetuista asukuvista ulkomailta. Just näiden bloggaajien takia blogimaailma on laskussa, mutta sä oot niitä harvoja poikkeuksia, kenen postauksista tulee aina hyvälle mielelle just sun aitouden takia, kiitos siitä! Sun sisältö täällä on tosi mielenkiintoista ja vaihtelevaa unohtamatta kauniita ja laadukkaita kuvia. Aivan ihanaa päivää sulle, oot ihan huippu! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.