3 X MUKAVUUTTA

Photos by Mona Salminen

Takki & college // Acne Studios

Housut // Samsøe&Samsøe

Kengät // Puma

Aurinkolasit & rintakoru // Chanel

Parhaat vaatteet näyttävät ja tuntuvat päällä tietenkin hyvältä, mutta myös sellaisilta, että niitä ei välttämättä edes “tunne”. Tiedättekö? Mistään kohtaa ei kiristä, eikä materiaali kutita tai ahdista. Maanantai meni tyylini puolesta löysäilyksi, mutta muuten uusi viikko alkoi lenkillä, yhden kamppiksen suunnittelulla, Andiatan päätoimistolla pyörähtäminen ja muilla juoksevilla asioilla. Rennoissa vaatteissa on helppo liikkua, sekä pitkään istua paikoillaan läppärin kanssa, ilman että vatsan seudulta alkaa kiristää.

Acne Studios parkatakin ostin ystävältäni käytettynä tänä talvena. Takki on lähes yhtä lämmin kuin Canada Goose. Silloin kun tämä suosittu malli tuli myyntiin muutama vuosi sitten, niin en pitänyt takkia sen kummempana, mutta aloin tänä talvena taas kaipaaman kunnon parkatakkia, jonka vuoksi ostin kyseisen takin. Tykkään ihan valtavasti tämän monikäyttöisyyden takia. Takista saa lämpimän sisävuoren irrotettua ja periaatteessa sitä vuoripuoltakin voi käyttää erillisenä takkina jos haluaa. Nyt keväälle olen ottanut käyttöön takin ilman “talviturkkia” .

Acne Studios harmaa college. Harmaa college tuntuu aina yhtä hyvältä.

Kermanvalkoiset housut, jotka ovat tällä hetkellä loppuunmyyty joka paikassa. Lucky me.

Minkälaisista kappaleista koostuu sinun lempiasusi?

xx Didem

6 Responses

  1. Aivan ihanat noi pöksyt! Mitä kokoa nuo on? Yritän tässä puntaroida tilatako xs vai s. Ovatko vähän oversized vai ihan tavalliset? 

    1. Nämä ovat ????
      Minulla on XS enkä ottaisi näistä missään nimessä isompaa koko itselleni. Venyvää mallia!
      Pakko kysyy että mistä olet tilaamassa näitä? Löytyykö näitä siis taas? 😀

  2. Heippa, tän päivän instastoryssa sulla ihanat valkoset tennarit, onko ne mistä? ? Oli niin freesin näköset❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.