5 x ARJEN NAUTINTOJA

Takki / Andiata
Cashmere huivi / Santosh
Jeans / All Saints
Reppu / Chanel
Knegät / Nelly.com

 

 

 • Olen koittanut vähentää hieman kahvin juontia ja nauttinut iltaisin turkkilaista yrttiteetä eli ada cay:ta. Kyseisellä teellä on paljon terveysvaikutuksia ja lisään siihen aina hieman tuoretta minttua ja hunajaa tuomaan lisää makua. Suosittelen testaamaan!
 • Vaikka ulkona on ollut viime päivinä kovia pakkaskelejä, on aurinko paistanut ihanasti. Olen muutaman kerran käynyt merellä jäällä kävelyllä ja ottanut kaiken irti auringonpaisteesta. Paljon omaa aikaa. Viihdyn niin paljon omassa hiljaisuudessa.
 • Olen löytänyt podcastit kirjojen ja lehtien kaveriksi ja tykästynyt kuuntelemaan erityisesti asia-podcasteja. Lemppareihini kuuluu mm. ruotsalaisten Alice & Bianca -nimisten naisten ohjelma, sillä he ovat todella avoimia ja puhuvat mielenkiintoisista aiheista sekä tabuista.
 • Tein yksi päivä vahingossa tosi hyvän pastasalaatin ja jäin ihan koukkuun. Siihen tulee pastan lisäksi pinaattia, paistettua punasipulia, fetaa, aurinkokuivattuja tomaatteja, avokadoa, oliiveja, minuluumutomaatteja, chiliä, tuoreita yrttejä ja avokadoöljyä. Reseptiä voi aina muokata sen mukaan mitä kaapista sattuu löytymään. Tosi hyvää!
 • Musiikin kuuntelu. En tiedä mikä on parempaa rentoutumisen ja mietiskelyn kannalta, kun musiikki. Se on niin terapeuttista ja voin sitä kautta käsitellä erilaisia asioita ja tunteita. Valitsen usein tahallani ahdistavia tai surullisia biisejä sellaisina hetkinä, jolloin haluan muistella menneitä tai olla tietyssä mielentilassa. Pääsen sitä kautta helpommin sisään omiin ajatuksiini ja se on loppupeleissä todella vapauttavaa. Musiikilla on aina ollut tosi iso merkitys itselleni ja minulla on biisit valmiina mielessä jokaiseen tunnetilaan. Tykkään myös vain ajaa ja kuunnella ikivihreitä, ysärimusaa yms. Musat soi korvilla usein myös töitä tehdessä, jolloin pystyn uppoutumaan paremmin esim. kuvien muokkaukseen.

 

Olette muuten toivoneet enemmän kauneusjuttuja, niin minkälaisia postauksia haluaisitte että teen meikeistä tai ihonhoidosta? Tuntuu, että olen listannut suosikkituotteeni jo niin monta kertaa, että kaikki tietää ne, vai mitä mieltä olette?

 

xx Didem

9 Responses

 1. Lyssna på podden “josefin&vanja”! Riktigt girlpower och härlig pepp.

 2. Minä haluaisin kuvia vaatesäilytyksestänne kun kaikki on tip top tai sitten kun kaikki on kiireessä vinksinvonksin

  1. Oh my…I’ll think about that ?? Sit kun tavarat on paikoillaan ja taulut seinillä niin kuvaan kyllä tip top version ?

 3. Teet paljon postauksia, jossa selität miten laitat hiuksiin muotoiluvaahtoa joskus jne. Olisi kiva kuulla konkreettiset tuotteet. Tai postaus mitä puteleita ostat itse. Kun tuote loppuu, ostatko oikeasti uuden. Eli sun omat suosikit ei yhteistöiden kautta. ?

 4. Teet paljon postauksia, jossa selität miten laitat hiuksiin muotoiluvaahtoa joskus jne. Olisi kiva kuulla konkreettiset tuotteet. Tai postaus mitä puteleita ostat itse. Kun tuote loppuu, ostatko oikeasti uuden. Eli sun omat suosikit ei yhteistöiden kautta. ?

  Ja hei tosi ihanii kuvii, toi beige tappi istuu sulle älyttömän kivasti. Ja tykkään tosta kun hiukset vähän ”sotkuisesti” hahah. ?

 5. Moi! Tuotteiden esittelyä, esim mitkä on jo pidempään pysynyt suosikkeina. Mutta hei osaatko linkata noita maihareita tai antaa nimeä!! Ihan super kivannäköset 🙂

 6. Ei todellakaan vähemmän kuvia! Esimerkiksi edellisen postauksen kuvat oli tosi hienoja?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *