6 X KESÄ

– OPI:n kesäkynnet

Minulle on tärkeää, että kynnet ovat huolitellut. En välttämättä aina jaksa lakkailla kynsiä itse eikä kynsilakka säily kauniina kovinkaan kauaa, joten käyn Stockalla laukkauksessa. Käyn OPI:lla, ja kynsissäni on usein neutraali geelilaukkaus. Käytän kahta eri sävyä yhtäaikaa, jotka ovat ”Put it in neutral” ja ”Bubble bath”  🙂

– Jäiset jogurttivadelmat

Kesän paras herkku on helppo valmistaa itse kotona. Dippaa vadelmat vaniljajogurttiin ja sirottele pellille. Peitä pelti esimerkiksi leivinpaperilla ja laita pakkaseen kahdeksi tunniksi. Terveellinen ja virkistävä välipala kesään!

– Acnen mustat farkut

Ostin hetki sitten Acnelta parhaimmat ja mukavimmat farkut hetkeen. Farkut ovat todella joustavat ja sopivan kireät eivätkä veny käytössä. Kokoni on 24/32 ja aion ostaa ne muissakin väreissä!

– Zaran trenssi

Suomen kesä on ollut sen verran viileä varsinkin illan hämärtyessä, että uusi alelöytöni Zarasta on ollut ahkerassa käytössä. Ohut Zaran trenssi toimii sekä päivällä että iltamenoissa, ja se on helppo heittää olalle sekä laittaa laukkuun sään vaihdellessa.

– Raikas kesädrinkki

Kuumimpina päivinä maistuu lasi kuoharia tai samppista pienellä twistillä. Sain eräästä blogitilaisuudesta hyvän vinkin kesän helpoimpaan drinkkiin. Sekoita Pappagallon sitruunasorbeeta ja kuohuvaa blenderissä ja lisää laseihin. Sorbetin voi myös vain maustaa kuohuviinillä ja samppanjalla ja tarjoilla esimerkiksi jälkiruokana vieraille – toimii!

– Heureka

Heurekassa viihtyy perheen kaikenikäiset, sillä tarjontaa on kaikille monipuolisesti. Kiva päiväretki, jossa saa koko päivän kulumaan ja jää vielä kotimatkallekkin paljon keskusteltavaa tieteen ihmeellisestä maailmasta. Ainakin meillä oli onnistunut Heureka päivä.

xx Didem

5 Responses

  1. Kivoja kuvia sinusta ja pojasta:) Sinulla on hyvä tyyli vaatetuksen suhteen. Olisi kiva nähdä myös kotipostaus, hieman sisustusmakuasi:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.