6 X SEPTEMBER

 • Marimekon pilkulliset kupit (6kpl) ovat viimeisimmät astia ostokseni ja niistä ovat tulleet myös ne käytetyimmät astiat. Huomaan käyttäväni kuviassakin näkyviä kuppeja/kippoja kahvikuppeina, teekuppeina, jälkkärikippoina, mukeina, tarjoiluastioina etc..Nämä kupit ovat yllättäneet minut monipuolisuudellaan koonsa puolesta.
 • Kukkia ei myöskään voi koskaan olla liikaa, eikä kauniita kukkakauppojakaan. Olen niin lumoissani villistä orkideastani, jonka ostin viime viikolla. Asetin sen kotona sivumarmoripöydälle. Aiemmin olen ostanut tavallisia orkideoja, mutta nyt voin sanoa, että tämä villi orkidea on paljon kauniimpi. Yritän pitää hyvää huolta kukasta. Orkidea kastellaan noin viikon välein ja kasteluvaiheessa upotan kukan lavuaariin, jossa on vettä (noin tunniksi). Läydät kuvissa näkyvän Wild Things kukkakaupan Urban A liikkeestä.
 • Tässä kuussa vaaterekkini täyttyy pehmeistä neuleistä eri sävyissä. Kuvissa näkyvä musta poolo neule on Samsøe & Samsøe merkin Kira neule. Kuvassa minulla on s -koko päällä (liian iso), mutta itselleni tilasin neuleen xs-koossa. Pidän tästä mallista, varsinkin kaula&olkapää -osasta. Jos kiinnostuitte, niin pääsette tilaamaan kyseisen ihanuuden merkin heidän nettisivuilta  tai sitten kysytte Urban A liikkeestä, joka myös myy merkkiä. Heillä on myös ihania pipoja ja kaulahuiveja.
 • Syyskuun hiukset. Pohdin tässä annanko hiukseni vain kasvaa pituttaan, vai olisko aika napsasta latvoista jonkun verran? En ole hiusasioissa koskaan seurannut trendejä ja minulle sopii tasalatvaiset hiukset. Jotenkin himottaisi tasoitella latvoja ja päästä ammattilaisen hoiviin.
 • Svarta kappan. Täydellisen mustan villakangas takin omistaminen on luksusta. Vuosia minulta on puuttunut se hyvin istuva klassinen villakangas takki. Eipä enää tarvitse metsästää tällaista, kun viime helmikuussa bongasin omani. Itse suosin tyköistuvia ja minimalistisia takkeja, jotka käyvät lenkkareiden, isojen kaulahuivien, nilkkureiden kanssa. Asiasta toiseen, joku lukija kysyi minulta muutama päivä siten voiko Canada Goosea käyttää hienompien vaatteiden kanssa talvella. Vastaus: kyllä voi. Minä olen sitä mieltä, että juuri tämä takki on täydelinen lämpönsä takia ja se menee korkkareiden, Chanelin ja pikkumustan kanssa yhtä hyvin kuin lämpimien talvisaappaiden kanssa pulkkamäessä.
 • Ne täydelliset  cowboy nilkkurit. Mokkanilkkurit. Tämän syksyn suuri trendi on cowboy henkiset vyöt ja yksityiskohdat. Pavement merkin bikernilkkurit veivät sydämeni, kävellessäni Zio liikkeen ohi viime viikon torstaina. Kengät ovatkin jo esiintyneet snäpissä ja Zalandon sivuilta pääsette tilaamaan omanne, jos kiinnostuitte. Mokkaa ja nahkaa varten kaapistani löytyy kaikki mahdolliset suoja-aineet. Muistathan pitää hyvää huolta kengistä. Minulla on tapana putsata kenkäni kosteuspyyhkeillä käytön jälkeen, ennen kuin asetan ne takaisin kenkähyllylle.

Beautiful monday peeps!

xx Didem

12 Responses

 1. Miten pidät itsesi noin ihanan sirossa kunnossa? Kuinka usein harrastat liikuntaa tms? 🙂 you are gorgeous!

  1. Kiitos kiitos ?
   Raskauden jälkeen kiloja oikeastaan lähti enemmän kuin mitä painoin ennen raskautta. Hikiliikuntaa harrastan tällä hetkellä vähän. Kyllästyn helposti salilla tai juostessa. Tykkään pitkistä kävelyistä, pyöräretkistä, ryhmäliikunnasta, tanssimisesta ja joogasta. Minulla on kilpaurheilu tausta ja toistaiseksi ainakin kuntoni on pysynyt kohtuullisena niiltä ajoilta. ?Mikään muskelimmi en missään nimessä ole. Hento ja siro. Vähäb enemmän lihaksia saisi ehkä olla…ettei lennä kun leppäkeihäs ?
   xx

 2. Tämä sun kokovalkoinen asu on mieletön!

  Terveisiä Ranskasta ja onnea hei siihen Ellen-kilpailuun. You got my vote!

   1. Tuun ensi kuun lopussa ja sitten vihdoin yritetään järkätä ne treffit? 😀 Laitan sulle viestiä kun tiedän tarkat päivät jne. <3

 3. Aiempaan postaukseen liittyen, kokeilin Loreal Paris clay hiustenhoito tuotteita ☺ Taisin ihastua tuotteisiin. Sun blogista saa inspiraatiota ja hyvää fiilistä!

  1. Hyvä Saaga ✌?️? Wuuhuu!! Mutta eikö totta, niissä tuotteissa on oikeasti jotain? Sopii ainakin omille hiuksilleni.

   Kiitos kauniista sanoista Saaga ❤️

 4. Toivon kyllä aidosti koko sydämestä, että blogisi valitaan vuoden muotiblogiksi. Erotut joukosta omalla staililla ja luonteella. <3

  1. Wau. Otin ihan screenshotin tästä kommentista ?☺️
   Kiiitos ❤️ Niin toivon minäkin. Niin paljon.

 5. Moikka! Mitkä pyyhket teillä on sun kotona ja mistä sun valkoinen kylpytakki on? ? Heh vähä hassu kyssäri?

  1. Meillä on Casan mustat pyyhkeet kotona. Valkoinen kylpytakki videolla oli minulla lainassa Kristiinalta. Oma valkoinen kylpytakkini sinisillä detskuilla on Ralph Laurenin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *