8 THINGS

Kuvat Juuli Rönkä

T-paita & farkut // Mango

Kengät // Tretorn

Nahkatakki // Prada

Rakkain arkirutiini on kahvin juominen aamuisin. Kahvini on hetkessä valmis ja nautin ensimmäisen kupin sängyssä peiton alla. Samaan aikaan selaan instagramia ja nettiä, tai sit vaan juon kahvini sängyssä tekemättä mitään. Seuraavaksi yleensä avaan verhot. En voi sietää sitä, että verhot on koko päivän kiinni..tulee muuten laiska olo. Toinen arkirutiini, josta en voi saada tarpeekseni on Lucan kanssa iltasadun lukeminen ja sit yhdessä nukahtaminen kädestä kiinni pitäen. Nukahdan hetkeksi aina Lucan viereen iltaisin.

Olen perus positiivinen ja helppo tyyppi. Innostun uusista asioista ja tykkään olla menossa, vaikka seurassa en ole se äänekkäin tyyppi kuitenkaan. Ennemmin hengailen ja juttelen kavereiden kanssa, kuin olisin yleisesti äänessä. Nykyään minusta on tullut varovainen. Aiemmin tykkäsin tutustua uusiin ihmisiin, nykyään en hakeudu uusien ihmisten luokse. Viime viikolla tutustuin kahteen huippu kivaan naiseen, kun oltiin Spotlight festareilla tyttöporukalla, mutta yleisesti viihdyn omissa oloissa omien kavereideni kanssa.

Käytän rahaa eniten ruokaan, kahviin ja ravintoloihin. Tässä asiassa voisin säästää, mutta olen huono suunnittelemaan ja tekemään ruokalistoja etukäteen. Käyn joka päivä ruokakaupassa. Mikä siinä on, että kahvilasta kahvin hakeminen maistuu paremmalta ja on jokapäiväinen tapa itselläni. Vaikka olisin just juonut kahvia kotona, niin pysähdyn kotoa lähtiessäni korkkarin Sis Delissä, Kuumassa tai Robert’s coffeesta hakemassa sen take away latten. 

Hoidan ihmissuhteitani vaihtelevasti. Välillä on pidempiäkin aikoja, kun en ole aktiivisesti yhteydessä ystäviini. Olen suoraan sanottuna huono yhteydenpitäjä. Nyt loma-aikaan on ollut aikaa tavata ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Yleensä olen se, joka on se hiljaisin kaikissa whatsapp ryhmissä, koska kun en heti vastaa, niin minulla jää vastaamatta. Kuten välillä teidän kommentteihin myös. Niin huono tapa. Vaikka rakastan ja välitän ystävistäni ja teistä. Olen huono suunnittelemaan menoja. Monesti treffit frendien kanssa ovat extempore!

Työviikkoni ovat mielenkiintoisia ja vaihtelevia. Ensi viikolla lähden Köpikseen kuvauksiin. 

Hoidan kauneutta nukkumalla paljon. Nukkuminen on ihanaa. Turkissa oloni oli mitä mainioin, koska liikuin koko ajan, söin tasaisin väliajoin, join paljon vettä ja ihmiset siellä sai minut nauramaan 🙂 Heräsin myös aina 9 Lucan kanssa uuteen päivään ana yhtä virkeänä. Kahden viikon detox auringon alla. Vaikka olen hoikka, niin kahdessa viikossa uin paljon ja urheilin aina aamuisin, niin että vatsa meni littanaksi ja pakarat kiinteytyivät. Kesähiukset ovat pysyneet terveinä hiusaamioiden avulla ja vartalolle teen pari kertaa viikossa kunnon vartalokuorinnan. Kasvoilleni en tee juurikaan mitään, muuta kuin suojasin auringolta.

Luen kirjoja aivan liian harvoin. Tällä hetkellä kuitenkin luen yhtä klassikko kirjaa nimeltään Huumeasema Zoo. Kirja kertoo yksityiskohtaisesti ja avoimesti huumenuorten elämästä. Lasten ja nuorten vaikeudet tajutaan liian myöhään, vasta sitten kun on ottanut tappavan annoksen heroiinia. 

Tänään olen käynyt lenkillä, istunut puistossa ystäväni kanssa, hääräillyt kotona ja kohta meen syömään ja viinille frendin kaa. Tänään olisi myös Balmuirin uuden liikkeen avajaiset. Voi olla, että pyörähdetään siellä.

xx Didem

14 Responses

 1. Moi! Kiva blogi sulla 🙂 Mistä/minkä merkkiset ovat Myöhässä -postauksen kuvissa olleet mustat kiiltävät nilkkurit?

 2. “Hauska”että luet kirjaa jonka muistan hyvin vielä 30v.takaa, kun teininä sen luin…. Toinen mikä jäi silloin mieleen on Nancy, joka kertoo Sid Viciousin tyttöystävän elämästä. Niin mielenkiintoista lukea erilaisia ihmiskohtaloita… siksi varmaan blogejakin tulee vähän luettua. Oli mielenkiintoista googlettaa vähän aikaa sitten Chriastiane F., miten hänen elämänsä on kirjan jälkeen mennyt. Aika hyvin kaikkea tietoa löytyy.

  1. Joo Nancyn luin teininä ja se on edelleen yksi lempikirjoistani ? Tykkään lukea tositarinoita.

   ??

 3. Didem pliis älä julkaise noita kommentteja enää 🙁 Sun blogi on ollut mulle, ja muillekin varmaan, hyvänmielen paikka. Tulee oikeasti tosi ahdistunut olo itsellekin noista.. Rikosilmoitus kehiin jos vaan joku laillinen pointti sen tekemiseen löytyy. Kivaa loppuviikkoa sulle ja kaikille teille lukijoille <3

 4. Tykkään blogistasi, mutta nyt on pakko lopettaa kommentien lukeminen. En enää kyllä pysty lukemaan tuon ihmeellisen ihmisen kommentteja. Saat varmaan enemmänkin yhtä pimeitä kommentteja, mutta, pliis, älä anna tälle sairaalle ihmiselle enää sitä iloa, että hänen tekstejään julkaistaa. Tämä on oksettavaa lukea. Ihanaa, vaikkakin sateista viikonloppu.

 5. Samaa mieltä, tuollaiset kommentit jääköön julkaisematta. Varsinkin kun sama levy kyseisellä tyypillä pyörii kerrasta toiseen. ? Kivaa viikonlopun alkua!

 6. Samaa mieltä kuin edelliset. Rikosilmoitusta vaan tekemään, kyllä noi osoitteet saadaan selville vaikka kuinka raukkamaisesti kirjoitetaan anonyymina. Ihan systemaattista kiusaamista, taitaa olla joku oikeasti päästään sekaisin oleva tyyppi.

 7. Tänään sinut tavanneena voin sanoa sinun kyllä olleen todella ystävällinen, herttainen ja mielenkiintoinen ihminen. Ihanaa viikonloppua!

 8. Sori, nyt on pakko kertoa sinulle huonoja uutisia. Kirjoittamalla näitä kommentteja keräät blogille lisää lukijoita, joihin itsekin kuulut sillä klikkaat sivun auki. Tehdessäsi näin lisäät mainitsemasi mauttomuuden, tyylittömyyden ja pinnallisuuden yms. suosiota, Lisäksi annat oman osuutesi kirjoittajan palkasta. Ihan käytännön, ja toisaalta taloudellisen tuottavuudenkin kannalta kommenttien rajaamattomuus on siis ollut järkevä vaihtoehto. Ansaitset kyllä kiitoksen kirjoittajalta, olet todellinen hyväntekjä! Jatka siis samaan malliin, moni bloggaaja menestyy toimintasi ansiosta ;D

 9. Ai kamala mikä kommentti tosiaan tuolla. En ymmärrä mitä ihmettä ihmiset saavat tuollaisella kiusaamisella… Ihanaa viikonloppua Didem ja jatka samaan malliin ?

 10. Didem, sun blogit ovat kaikilla mittareilla ihan kärkipäätä. Niin kauniita ja laadukkaita kuvia, niin kauniista nuoresta naisesta. Sun kuvista ja asuista tai asusteista saan niin usein inspistä myös omaan pukeutumiseeni vaikka olen ihan eri ikäluokkaa kuin sinä. En ymmärrä eräiden kirjoittajien kateuden määrää, minkälainen ihminen kirjoittaa tuollaista tekstiä. Sairas? Tuli ihan järkyn paha olo puolestasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.