A DREAM COME TRUE

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / ELLOS

Ensinnäkin iso kiitos teille kaikille siitä, millaisen vastaanoton ensimmäinen oma mallistoni sai. En todellakaan osannut odottaa näin valtavaa tsempin ja tuen määrää, mutta se on lämmittänyt sydäntä niin paljon ja tuntuu äärettömän hyvältä. KIITOS, KIITOS, KIITOS!!

Jännitin kyllä kovasti mekkojen lanseerausta. Saatiin kaiken lisäksi tänne Suomeen hellekelit juuri kreivin aikaan ja viime päivinä olenkin nähnyt mekkojani teidän päällä niin somessa kuin katukuvassakin ja se tuntuu edelleen aivan epätodelliselta. Osa mekoista on jo loppuunmyyty.

Olen saanut jonkin verran kysymyksiä liittyen siihen, kuinka vapaat kädet oikeasti sain tähän prosessiin ja voin käsi sydämellä sanoa saaneeni täyden luoton heiltä. Vaikka kyseessä onkin iso firma, jolla voisi olla tarkat kriteerit, niin sain toteuttaa itseäni vapaasti ja he nimenomaan halusivat mallistoni olevan toiveideni mukainen. Minua ei siis missään vaiheessa ohjattu johonkin tiettyyn suuntaan, vaan ohjeitani kuunneltiin kokoajan ja niiden mukaan edettiin täysin. Haluan ehdottomasti tehdä tällaista suunnittelutyötä jatkossakin ja tämä olikin toivottavasti vain alkua kaikelle. Kaavoitukset sun muut eivät ehkä ole vahvuuteni, mutta koen olevani elementissäni saadessani kertoa erilaisia visioitani ammattilaisille ja päästä . Kuka tosin tietää, jos tässä vielä ihan opiskelisikin alaa! Se kiinnostaa kyllä kovasti.

Kaiken kaikkiaan olen niin tyytyväinen tähän mallistoon. Mekot sopivat täydellisesti kesään ja niiden väripaletti on ihanan herkullinen. Tästä linkistä pääsette katsomaan vielä saatavilla olevia mekkoja. Loppuunmyytyjä ei valitettavasti ole tulossa lisää. Ihanaa viikonloppua!

 

xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published.