AAMULLA MÖKILLE

MEKKO JA KENGÄT // ZARA
AURINKOLASIT, LAUKKU & KORVAKORUT // CHANEL

 

Hej på er! Täällä kotona tuoksuu lapsuudenkoti, sillä otin mustikkapiirakan juuri uunista ulos. Late night baking 😉 Äitini leipoi aikoinaan paljon piirakoita ja mustikkapiirakka oli yksi suosikeistani. Tänään leivoin pellillisen mustikkapiirakkaa juhannusta varten uudella reseptillä ja jos se on hyvä, niin laitan sen tänne myös. Lähden huomenna siis mökille. Muut lähti jo eilen, mutta minä halusin jäädä kaupunkiin nauttimaan yksinolosta. Hyvin olen saanut nyt vain olla ja tehdä juttuja omassa tahdissa ja omassa rauhassa. Lähden huomenna aikaisin aamulla ajelemaan kohti Mikkeliä. En usko, että huomenna (varsinkaan aamulla) on enää ruuhkia. Moni varmaan on jo juhannuksen vietossa. Miten te vietätte?

Mökille mukaan lähtee joogamatto ja treenikamat. Ajatus on, että heräisin aikaisin aamulla syvävenyttelee ja treenaa keskivartalon lihaksia meidän isolla laiturille, joka on lempipaikkani mökillä. Sää on hieman epävakaa, mutta usein siinä meidän kohdalla ei sada, vaikka muuten säätiedotus näyttäisi sadetta. Kiva lähteä mökille. Nyt nukkumaan. Hyvää Juhannusta!

xx Didem

 

6 Responses

 1. Tää asu on ihana ja postaus myös! Jotenki huokuu vähän sitä vanhaa Didemiä. Onko jotain vanhempaa mallistoa Zaralta, kun en löytäny netistä. Haluun noi kengät ja mekon xx

  1. oh niinkö? ❤️?

   Hei tää mekko in ihan uusi!! Joten pitäisi kyllä löytyä. Kengät on pari vuotta vanhat ?

   ??

 2. Ihana asu ja kuvat! ? ja tää sun nykyinen hiusmalli sopii sulle niin hyvin, paljon paremmin kuin pitkät hiukset ? you rock lady! Xx

 3. En ole kovin innokas juhlija/juhlapäivien viettäjä, tämäkin juhannus menee itsekseen kotona. Tyttö lähti pohjoiseen mummolaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.