AAMUN KULKU

 

Elle-lehdessä oli haastattelu Anine Bingistä, joka kertoi muun muassa aamurutiineistaan. Tästä inspiroituneena halusin kertoa teille omasta suhteestani aamuihin. Liputan nimittäin vahvasti stressittömien ja helppojen aamujen puolesta ja olen yleisesti aikalailla aamuihminen. Jos tulee kiire, en halua häslätä ja hoppuilla, koska se on ihan turhaa. Kun edellisenä päivänä miettii esimerkiksi vaatteet valmiiksi ja suunnittelee päivän ohjelman, alkaa päivä vaivattomammin. Myös rutiinit tahdittavat hyvin aamua, kun on ne vakiojutut, jotka vievät aikataulua eteenpäin. En halua tuoda rutiineihin liikaa ylimääräisiä elementtejä, sillä arjen ei tarvitse olla liian monimutkaista.

Meillä aamut alkavat yleensä aamiaisella ja lastenohjelmilla, joita Luca tykkää katsoa minun sylissä. Aamurutiineihin kuuluu myös Lucan rapsuttelu. Haluan Lucan takia tehdä aamuista mahdollisimman rentoja, jolloin meillä on aikaa olla kahdestaan ja keskittyä toisiimme. Juon päivittäisen kahvikuppini ja pue päälleni rennot vaatteet. Koska en käytä paljon meikkiä, nopeuttaa se aamuja tosi paljon. Joskus föönaan hiukset (menee 2 minuuttia) ja laitan kasvoilleni kosteusvoiteen sekä kevyen meikin. Peitän tummat silmänaluset, käännän ripset, lisään ripsiväriä ja harjaan kulmat geelillä. Tämän jälkeen saatan vielä lisätä kevyesti aurinkopuuteria ja poskipunaa, ettei näyttäisi kalpealta sekä laittaa huuliin kiiltoa. Otan aina mukaani koneen ja pinon lehtiä, kun pysähdyn päivällä tekemään töitä. Myös salikamat on hyvä olla autossa, jos päätän mennä treenaamaan.

Ihanaa, kun aamut ovat olleet valoisia, joka tekee heräämisestä helppoa. Tykkään välillä meikata luonnonvalossa, joka on kaikista paras valo ehostautumiseen. Odotan jo kovasti kevättä ja vaatteiden keventämistä, jolloin pukeutuminenkin nopeutuu huomattavasti. Vaikka olenkin takki ihminen, niin nyt alkaa nämä talvitakit pikku hiljaa ahdistaa.

Laitoin instagramiin tänään kuvan, jossa mainitsen, että tällä hetkellä yksityiselämässä on vähän vaikeaa ja pahoittelen, että blogi päivittyy vähän miten sattuu. Erosimme mieheni kanssa alkuvuonna. Kiitos ymmärryksestä.

 

xx Didem

19 Responses

 1. Aloin loppuvuodesta lukemaan blogiasi ja se on temmannut mukanaan.Voimia uuteen elämäntilanteeseen. Vaikuttaa ainakin,että luot Lucalle mahdollisimman helpon ympäristön sopeutua isoon muutokseen. Aurinkoa elämääsi ☀️

 2. Älä stressaa blogin päivittymisestä, fiksut lukijat ymmärtää kyllä <3
  Keskity juttuihin, joista tulee sulle hyvä mieli. Vaikutat ihanalta tyypiltä! Sulla on inspiroiva tyyli ja tykkään katsoa sun meininkiä esim. insta storyissa 🙂

  Kaikkea hyvää sulle Didem ja valoisaa kevättä!

 3. Ota ihan rauhassa niin paljon aikaa kun tarvitset<3 me lukijat pysytään täällä. Tsemppiä sinne!

 4. Didem, det är alltid tungt att gå igenom break ups, och säkert ännu tyngre då det är frågan om skillsmässa med barn iblandat.
  Dock så verkar det som du på senaste tiden har hittat den person du är och vill vara, och från dina sosiala medier utstrålas en mycket självsäkrare, gladare, och vackrare person! Du har en positiv aura omkring dig.
  Luca är en lyckligt lottad kille av att få en så stark mamma.
  Mycket krafter och bamsekramar till dig för våren. Allting blir bra. <3

 5. Lykkyä pyttyyn ja voimia uusiin kuvioihin. Ei mikään helppo paikka kellekään. Mutta kyllä se siitä vielä paremmaksi muuttuu. ❤️

 6. Mulle tuli kyllä vähän hölmistynyt olo, nytkö se ero oikeasti tapahtui? Sillä ovat ihmiset iät ajat spekuloineet. Itse en ole oikein tiennyt mitä ajatella.

 7. Muista ettei sun ole pakko vetää vain surullista naamaa erottuasi, ero voi myös olla helpotus ja jopa ilon aihe. Siitä saa myös puhua. Varmasti herää monenlaisia tunteita.

 8. Voimia <3 Tilanne on varmasti raskas mutta olet aivan ihana ja rakastava äiti Lucalle joka tulee ainiaan olemaan se tärkein mies elämässäsi. Oot hieno esikuva muille naisille ja näytät hienosti mallia miten sitä sinkkuäitinä pärjää ja loistaa!
  Olen seurannut blogiasi vuosia (ollaan aika samanikäisiä) ja mun mielestä olet kypsynyt huikeasti tuona aikana ja tekstejäsi on ilo lukea 🙂

 9. Voi ei, ikävä kuulla! Tää tuli yllätyksenä,koska spekulatioista huolimatta vaikutitte onnellisilta. Toki varmasti tuo etäsuhde on vaatinut veronsa ja maksoi kalliin hinnan. Kovasti tsemppiä ! ❤️

 10. Voi ei :(? en oikein tiedä mitä sanoa, olet ajatuksissa ja toivon kaikkea hyvää sinulle ja lucalle! Olet edelleen lemppari bloggaajani, super ihana, inspiroiva ja aito muotivaikuttaja! Toivottavasti saat voimaa bloggaamisesta, koska ajatuksiasi on ihana lukea ja olet niin tyylikäs ja suuri inspiraatio. ❤ olet myös ihana äiti pojallesi, parempaa en osaisi kuvitella. Toivotaan että kaikki kääntyy vielä hyväksi vaikka nyt onkin vaikeat ajat. Älä anna kenenkään pahoittaa mieltäsi ilkeilyillä, olet upea äiti, bloggaaja ja muotivaikuttaja! Kaikkea hyvää Didem! Ja kuulolla ollaan vaikket ymmärrettävästi jaksaisi bloggailla yhtä ahkerasti ja tiiviisti kuin ennen. Voimia ja halaus ?

 11. Elämä liikkuu, ei se voi seisahtua
  kaikki muuttuu
  mutta antaa sen muuttua
  ?

 12. Olet ihana ja rakastava äiti ❤ elämä kantaa erosta huolimatta, jaksamista ja voimia ?

 13. Toivottavasti ne pettämishuhut,joita on pyörinyt netissä,eivät ole olleet totta. Se olisi ollut aivan uskomattoman törkeää sinua kohtaan. Toivottavasti saat elämäsi järjestykseen❤️

 14. Onpa ikävää, tosin voihan se olla helpotuskin. Ainakin tunteita raastavaa se varmasti on. Ja erinomaiseen elintasoon tottuneena viheliäistä, mutta kyllähän sitä pärjää. Kyllähän te pitkään pystyitte elämään etäsuhteessä, niille yleensä vain käy huonosti koska koko yhdessäolon tarkoitus vesittyy. Niinhän sinulle taisi käydä myös edellisessä suhteessasi. Noh, iloa ja valoa kevääseen joka tapauksessa, että jaksat. ??

  1. Aina joku luulee tietävänsä toisen parisuhteiden päättymisen syyt. Sovitaanko nyt vihdoin että me emme sitä voi tietää! Todella tyylitöntä lähteä spekuloimaan toisen eron syitä täällä netissä tai yleensäkään missään. Didem myös tinaa itse menestyneellä blogillaan vaikka se tuntuu monelta unohtuneen. Hän selviää kyllä. Ja erossa toinen maksaa huoltajalle elatusmaksut, eli pojastakin pidetään huolta. Etäsuhdekin voi toimia, se ei automaattisesti ole sekään eron syy. Kaikilta se ei suju, mutta ei voi sanoa etteikö joiltain se suju koska varmasti sujuu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *