ABC OF FALL FASHION + ESPRIT VIP EVENING

Kaupallinen yhteistyö Espritin kanssa
Syksy on mielestäni paras vuodenaika juuri pukeutumisen kannalta. Voi kerrostaa vaatetusta, ja kaivaa ne kaikista pehmeimmät ja pörrösimmät neuleet kaapista. Tässä postauksessa kerron hieman tämän syksyn trendeistä sekä Espritin uudesta syysmallistosta.
Syyskauden muodissa on paljon 80-luvun klassikoita kuten jakkupukuja ja räikeitä printtejä. Kokonaisuus saa olla siisti, mutta rennolla twistillä. Jakkujen lisäksi isot muhkeat neuleet ovat syksyn avaintuotteita. Myös voimakkaasti kuvioidut paidat ja kukkamekot on IN. Olen aina ollut kukkakuosien ystävä ja pidän boheemeja mekkoja monikäyttöisinä. Tänä syksynä helmojen pituuksissa voi olla eroja, mutta juuri nyt omaa silmää miellyttää pitkät ja midimittaiset helmat. Mekkoon/hameeseen voi yhdistää vaikka bleiserin rikkomaan tyttömäisyyttä tai ison neuleen viileneviin iltohin. Kerroksilla saa paljon vaihtelevuutta! Laadukas kauluspaita on varma luottovaate, ja niitä on tänä syksynä kaupoissa erilaisilla leikkauksilla ja yksityiskohdilla. Farkut ja t-paita on myös aina varma kombo, johon sopii kivasti esimerkiksi supertrendikäs ruututakki tai -jakku. Asu voi muuten olla yksinkertainen, mutta erilaisilla printeillä saa paljon eloa ja väriä kokonaisuuteen. Katukuvassa näkyy myös paljon värikkäitä takkeja, joita voi yhdistellä muuten yksivärisen asun kanssa. Nyt, kun on näin lämpimiä kelejä, olisi ihanaa, jos voisi pärjätä mahdollisimman pitkälle syksyyn pelkällä laadukkaalla neuleella. Jos neule on luonnonmateriaalista, on se entistä lämpimämpi ja hengittävämpi. Iso neule on syksyn uusi takki.

Tyylivinkkinä haluan muistuttaa, ettei muodissa ole sääntöjä. Ei kannata liikaa tuijottaa mitään sääntökirjoja, vaan tähdätä ensisijaisesti siihen mikä itsestä tuntuu hyvältä. Esimerkiksi eläinkuoseja voi nyt vapaasti sekoittaa keskenään ilman, että lopputulos näyttää sekavalta. Liika ei enää ole liikaa, ja kaikki lähtee siitä miten itsensä kantaa.

Esprit tuo tänä syksynä erilaisia avaintuotteita valikoimiinsa. ”Style your life” eli voit itse poimia mallistosta lempituotteet ja yhdistellä niitä oman maun mukaan. Esprit tukee jokaisen omaa henkilökohtaista tyyliä neljällä muotitarinalla, jotka on räätälöity jokaisen ihmisen tarpeeseen.

Leisure in the city

Paras tapa näyttää hyvältä on se, kun vaatteet tuntuvat hyvältä. Erilaisia kuoseja ja värejä voi yhdistellä rohkeasti. Ruutukuoseja voi käyttää vapaasti keskenään eikä väriyhdistelmillä ole rajoja. Ruutuhousut yhdistettynä vihreään mohairsekoiteneuleeseen tekee kokonaisuudesta aika harmonisen. Mukavuus ennen kaikkea ja se saa myös näkyä, koska vaatteet voivat olla väljät.

Denim every day

Nyt saa olla päästä varpaisiin farkkua. Denim on materiaali, joka sopii kaikille ja sillä saa helposti sekä klassisen että leikkisän kokonaisuuden. Asukokonaisuuden voi rakentaa niin, että se on samalla urbaania, mutta myös klassista. Valitsin asuun hupparin, koska se toimii hyvin katu-uskottavan farkkutyylin kanssa. Farkku on monikäyttöinen materiaali, jonka kanssa on helppo yhdistellä vaikka mitä piecejä. Lempifarkkuni ovat jo pitkään ollut siniset/vaalean siniset boyfriend-malliset farkut, jotka jäävät nilkoista vähän vajaaksi. Farkkujen kanssa toimii aina perus valkoinen t-paita yhdistettynä lenkkareihin tai jos hakee jotain naisellisempaa, niin vaihtaa lenkkarit korkkareihin.

Cozy colors

Syksyn muotiväreissä näkyy eniten sähkönsinistä, metsänvihreää, punaista, vaaleanlilaa, beigeä ja murrettuja sävyjä. Rakastan yhdistellä hameita ja neuleita keskenään. Värien kanssa heittäydyn täysillä. Oma värimaailma on muuttunut vuosien varrella paljon ja kehottaisin muitakin käyttämään rohkeasti värejä. Piristää kummasti itseään ja varmasti ohikulkijoita. Neuleet ovat ehdottomasti tämän syksyn avainjuttuja. Myös asusteilla, kuten esimerkiksi yksinkertaisilla koruilla kannattaa leikkiä. Kultaiset/hopeat renkaat ovat klassiset ja toimivat kaiken kanssa.

Day to night

Mitä tulee bisnespukeutumiseen, on jakkupuku klassinen hankinta, johon kannattaa satsata. Siististä kokonaisuudesta saa heti rennomman, kun siihen yhdistää valkoisen t-paidan. Tätäkin tyyliä voi helposti muuttaa vaihtamalla kengät. Päivällä asu toimii rennosti lenkkareilla/tennareilla, jolloin asu huokuu enemmän katutyyliä ja iltamenoja varten voi vaihtaa sirot korot. Jakun ei tarvitse olla niin tyköistuva, jolloin kokonaisuus ei ole niin virallinen. Suosin itse suoramallista yläosaa. Koko saa mielellään olla normaalia isompi, jolloin bleiseri näyttää heti rennommalta. Vartaloa nuoleva tai liian tiukka asu näyttää helposti ankealta päällä. Jakkupuvussa satsaisin tänä vuonna johonkin muuhun väriin kuin perinteiseen mustaan. Tämä tummanvihreä sävy tässä jakkupuvussa on mielettömän kaunis!

Save the date!

Esprit järjestää VIP -asiakasillan perjantaina 14.9. klo 17-21, jossa olen itse mukana hostaamassa. Tapahtuma järjestetään samaan aikaan kaikissa Suomen liikkeissä, ja itse olen paikalla Helsingin Aleksin myymälässä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy eli kaikki ovat tervetulleita. Olisi kiva tavata teitä lukijoita, joten tulkaa sinne moikkaamaan ja juttelemaan. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle!

Ihanaa maanantaita!

Kuvat Angelina Ilmast
xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published.