ABOUT LAST NIGHT

Kuvat Angelina Ilmast 

 

Tässä teille eilinen asu! Kirjoitan teille illalla vielä pidemmän postauksen. Ihan hullun kiire ollut tää viikko. Tällä viikolla on pressipäivät, joista olen missanut yli puolet, muiden töiden takia ja blogin päivittäminen kärsinyt myös ajanpuutteen takia. Noh, tiedossa on onneksi erittäin rauhallinen viikonloppu kotosalla, joten lupaan postaa blogia tiuhaan tahtiin. Mitä mieltä olette mun eilisen YSL -asusta? Osa teistä varmaan seurasi päivän ja illan menoa instan puolella. Olen tosi aktiivinen “instaaja” joten suosittelen seuraaman minua siellä (@bydidem) jos haluatte pysyä ajantasalla 🙂

Asu syntyi 5 minuuttia ennen juhliin lähtöä. Yleensä parhaimmat asut syntyy noin. En ole mikään etukäteen suunnittelija pukeutumisen suhteen lainkaan. Nämä Monkin saappaat saapuivat minulle eilen ja rakensin asun niiden ympärille. Saappaat ovat tyylikkäät sen takia, että niissä ei ole korkoa. Helposti korkojen kanssa voi tulla erilainen viba :D! Mielestäni asu toimi loistavasti illan eventtiä varten.

 

xx Didem

9 Responses

  1. Ihan mielettömän upea asu ja nainen! Varsinkin toi viiminen kuva on perfect.
    Levollista viikonloppua sulle 🙂

    1. Kiitos ❤️?❤️ Tää asu sai kyl kehuja paljon. Mun mielestä aika YSL henkinen muutenkin ?

    1. Joo ? Noi saappaat. Totally must have ??Myytin heti loppuun, mutta asoksen nettisivuilta löyty vielä viime viikolla. Kyseessä siis Monkin saappaat ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *