AGE IS JUST A NUMBER

Photos by Kristiina Ketonen

Pyjama silkkipaita

Housut // Minimum

Korot // Nelly.com

Korvakorut // Gauhar

Laukku // Chanel

Treenin ja työn ohessa ajatukseni on vähän väliä karkaillut tulevaan viikonloppuun ja juhla-asuihin. Hyvällä ystävälläni on kolmekymppiset tulevana lauantaina ja tätä mieletöntä lukua onkin tarkoitus juhlia vähän isommalla porukalla. Tänä vuonna tuleekin juhlittua muiden lisäksi myös omia kolmekymppisiä. Olen nihkee juhlimaan omia synttäreitä, mutta kai sitä tänä kesänä täytyy järkkää jotkut kekkerit, ellei joku innostu järjestämään yllärijuhlia minulle 😀 vink vink!

Ikäkriisiä ei ole, enkä ole koskaan miettinyt numeroita. Lapsenmielisyys on kulkenut mukana tähän asti ja toivon, että se kulkee mukana vielä pitkään. Lapsenmielisyydellä, huumorilla, optimistisella asenteella ja itsensä ja muiden arvostamisella pääsee pitkälle. Kun tuntee itsensä, hyväksyy itsensä ja on hyvä olla omassa kehossa, niin siinä vaiheessa ei edes numeroita mieti tai vertaile itseään muihin (nuorempiin). Viimeisen parin vuoden aikana olen kokenut suurta kasvua itsessäni ja se vasta ihanaa onkin. Kun elää hetkessä, niin sitä ei haikaile mihinkään muualle tai mieti menneitä vuosia. Olet tässä ja nyt, joten ota kaikki irti siitä. Tämä ajatus on kehittynyt minulla elämän, vastoinkäymisten ja kokemusten myötä.

Pyjamassa bileisiin? Voisin harkita. En heti ihan syttynyt syksyn pyjama villitykseen, mutta tämä kuvissa näkyvä elegantti yläosa toimii loistavasti osana hienompaa ja rennompaa kokonaisuutta.

Terkut täältä Mäkelänrinteen uimahallin kahvilasta, jonne jäin näpyttelee treenien jälkeen. Lounaaksi söin tonnikala-raejuusto salaatin ja äsken vedin vielä Elovenan välipalapatukan. Tänään starttasi meidän #teamspeedo -uimaryhmä. Joka viikkoinen vakio uimavuoro mimmiporukassa, on itselleni erittäin hyvä haaste. Kannustavassa ja innostavassa ryhmässä on kiva treenailla ja en voi muuta kun hehkuttaa tätä oloa 2 tunnin uimisen jälkeen. Siitä se hyvä olo lähtee. Tänään käytiin läpi vähän tekniikkaa, tehtiin vetoja 30 sekunnin palautuksella ja lopuksi vedettiin 10 x 25 metriä. Tunnin tehokas treeni.

xx Didem

3 Responses

  1. Upeita kuvia! Ja todellakin samaa mieltä ikä on vaan numeroita ? Upea blogi sulla!

Leave a Reply

Your email address will not be published.