ALL WHITE

 

Bleiseri & housut & Zara
Poolo / Whyred
Korot / Christian Louboutin
Aurinkolasit / Ray Ban

 

Niin kuin Instagram Storysta olette varmasti huomanneet, meillä oli todella hauska ja samalla rentouttava viikonloppu Långvikissa. Noin 30 vaikuttajaa oli kutsuttu paikalle Indieplacen puolesta, ja meille oli järjestetty ohjelmaa koko viikonlopun ajalle. Koska vein Lucan Riihimäelle, saavuin paikalle vasta myöhemmin illalla perjantaina. Olen ollut lyhyessä ajassa jo toistamiseen Långvikissa ja pakko kehua miten ihana paikka se on. Ruoka on super hyvää ja eritoten kattava aamiaisbuffa, josta erityisesti munakokkeli, pannukakut ja rapeat pekonit ovat mieleeni. Långvikiin ajaa Helsingistä alle puolessa tunnissa ja sinne on kiva mennä päiväksi nauttimaan hyvästä ruoasta, urheilemaan ja rentoutumaan spa:han. Luonto on kaunis ympärillä, ja spa-osastolla erityisen ihanan tekee eukalyptukselta tuoksuva höyrysauna ja infrasauna, jossa on telkkari! Yövyimme hotellissa yhden yön, jonka jälkeen valmistauduimme porukalla illan gaalaan eli Inspiration Blog Awardseihin.

Minulla oli perjantaina päällä kokovalkoinen asu, joka oli raikas ja näyttävä kokonaisuus. Nyt, kun on tulossa vappu, valmistujaisia ja muita kevään juhlia, on valkoinen hyvä valinta pukeutumiseen. Kokovalkoinen asu on yksi vaihtoehto heille, jotka eivät halua laittaa perinteistä mekkoa päälle tai haluavat muuten vain vaihtelua pukeutumiseen. Valkoisen kanssa voi vapaasti yhdistellä erikoisempia asusteita, jolloin siihen saa lisää särmää. Erilaisilla elementeillä voi tuoda lisää rohkeutta pukeutua kokonaan valkoiseen asuun päästä varpaisiin. Mielestäni asuni teki erityisen tyylikkääksi poolo, jonka voi vaihtaa myös sifonkitoppiin, jolloin kokonaisuus tulee entistä naisellisemmaksi. Vaihtamalla korkkarit herrainkenkiin, saa asuun taas enemmän maskuliinista vibaa. Asu on mielestäni samalla sekä bisnestyylinen että juhlallinen. Näen jo itseni kävelemässä pomona toimistolle Anna Wintour -tyyliin 😀

Ihmisille tulee harvoin epävarma olo kokomustasta asusta, mutta valkoinen voi hieman arastaa. Tällöin kannattaa suosia rentoja ja pehmeitä linjoja ja panostaa siihen, että asu on mukava päällä. Kokovalkoinen kuvastaa mielestäni voimaa ja itsevarmuutta. Jos päättää pukeutua näin, on kannettava itsensä arvokkaasti. En itse yhdistelisi kermanvalkoista ja kirkkaanvalkoista keskenään, joten tässä kannattaa olla tarkkana. Hyviä puolia valkoisessa on se, että se on vilpoisa väri kesällä eikä sido auringonvaloa niin kuin musta. Kokovalkoinen pellava-asu on aina tyylikäs ja hengittävä valinta helteellä. Minulla odottaa vaatekaapissa myös kaksi valkoista mekkoa kesää varten. Valkoiset kireät farkut ovat kuitenkin sellaiset, jotka eivät garderobistani löydy, sillä harvoin tulee vastaan sellaisia, jotka näyttäisivät hyvältä päällä. Valkoinen on selkeä kesän merkki!

xx Didem

6 Responses

  1. Vau, oot kyl niin upeena taas! ? musta miellyttää aina, mutta todella tyylikäs oot valkoisessakin! Sulla on aina silmää valita upea ja edustava look!

  2. Mulla on nuo samat housut mustana ja ovat olleet luottovaatteeni talven aikana. Katsoin tänään Zarassa noita valkoisia, mutta jäin miettimään että mitenköhän alusvaatteet näkyvät niistä läpi…

  3. Apua! Ihanat housut ja vielä ihanampi outfit! Lot’s of love siis! Voitko kertoa housujen mallin? Pitkään tuollaisia metsästänyt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *