ALL WHITE

Photos by Kristiina Ketonen

Outfit // Samsøe&Samsøe (gifted)

Sneakers // Ecco (gifted)

Bag // Chanel

Rakkaat muotitietoiset lukijani. Saaneen esitellä teille kevään halutuimman ja viikon käytetyimmän asuni. Kokovalkoinen kaksiosainen pehmeä asu on super mukava päällä ja niin tyylikäs. Asua sopii käyttää aamuin sekä illoin, arkeen ja juhlaan. Jos olisin sinä, tilaisin itselleni tämän heti paikalla. Yläosaa voi käyttää nahkahousujen kanssa tai ihan vaan mekkona ja alaosan voi yhdistää erilaisten yläosien kanssa.

Tänään juhlistetaan Samsøe&Samsøe -vaatekaupan avajaisia Helsingin Kämp Galleriassa ja ilta jatkuu brändin edustajien kanssa illallisen merkeissä. Iltaa varten tulen pukeutumaan Samsøe&Samsøe vaatteisiin. Jos haluatte kurkistaa minun suosikki vaatevalintoihin kaupassa ja muutenkin seurata illan kulkua, niin siirtykää Instastoorin (@bydidem) puolelle.

xx Didem

3 Responses

  1. Moikka! Osaatko sanoa onko asu saatavilla nettikaupassa? 🙂 Yritin katsella, mutta en löytänyt. Kiitos! x

    1. Harmaana löytyy kaupasta. Tarkistin asian..ja valitetravasti valkoinen on loppuunmyyty. Myi näköjään heti loppuun ? xx

  2. Ootko koskaan miettinyt että kiinnostaisko sua toimia myyjänä jossain vaateliikkeessä? Saattaisit saada helpostikin töitä jostain kiinnostavasta liikkeestä tällä sun taustalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.