ALMOST THERE

Photos by Janita Autio

Terveisiä kentältä. Huomaa, että ensi viikolla on hiihtoloma, koska lentokenttä on täyttynyt väkilaumasta. Pidän lentokentistä. Tänäänkin saavuin tänne hyvissä ajoin, jotta voin hetken aikaa vain seurailla ihmisiä ja lentokentän menoa. Olenhan nautiskelija ja tällaiset ‘”olen vain itsekseni” – hetket ovat ihan parhaita. En todellakaan ole se, joka jaksaa lentokoneessa höpötellä vierustoverille. Haluan olla rauhassa, lukea lehteäni/kirjaa, nauttia jokaisesta kahvihörpystäni ja miettiä omia juttujani.

Kamera tulee kulkemaan mukana lomalla, mutta lähinnä otan normi loma/muistokuvia itselleni ja myöskin teille. Kuvien napsiminen ei kuitenkaan tule olemaan se pääjuttu Espanjassa, vaan haluan keskittyä muihin juttuihin, kuten mieheeni ja meidän yhteisiin hetkiin. Tiedän, että miehenikin arvostaa sitä.

Luca soitti äsken ja toivotti hyvää matkaa minulle. Luca tosiaan jäi kotiin mommon kanssa. Irtiotto arjesta vain aikuisten kesken on niin tärkeetä, vaikka mulla onkin jo nyt ikävä Lucaa.

Ei kai mulla muuta…söin just törkeen hyvän savulohi rieskan. Namm. Ostin myös ison kasan lehtiä, joten taidan nyt sammuttaa koneen ja aloittaa ensimmäisen lehden lukemisen. 🙂 Hyvää matkaa minulle! Hihi.

Hyvää viikonloppua ihanat. Olette tärkeitä ja blogia on niin kiva kirjoittaa. Kiitos te <3

xx Didem

Share on facebook
Share on twitter

7 Responses

    1. Kiitos!! Täällä on ihana olla ? Maataan sohvalla ja kuunnellaan aaltoja. Rakastan merta ❤️

      Mukavaa sunnuntaita!!

  1. Näytät nyt kyllä ihan riepuliisalta tuossa hame kengät-yhdistelmässä, ei ollenkaan hyvä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *